Bradley Cooper edusti punaisella matolla poikkeuksellisesti 6-vuotiaan tyttärensä kanssa

Näyttelijä Bradley Cooper toi uuden Maestro-elokuvansa ensi-iltaan tyttärensä Lea De Seine Shayk Cooperin. 

Näyttelijä Bradley Cooper, 48, otti poikkeuksellisesti mukaansa Maestro-elokuvan ensi-illan punaiselle matolle 6-vuotiaan tyttärensä Lea De Seine Shayk Cooperin. Tyttären äiti on Cooperin ex-puoliso malli Irina Shayk, 37.

Lea oli pukeutunut leopardikuosiseen mekkoon ja kultaisiin ballerinoihin . Kokonaisuuden täydensi punamusta olkalaukku. 

Elokuva on nähtävissä elokuvateattereissa ja Netflixissä 20. joulukuuta. Cooper on ollut sekä ohjaamassa että käsikirjoittamassa teosta ja näyttelee elokuvassa myös pääosaa kapellimestari Leonard Bernsteinina

Elokuva on kertomus Bernsteinin ja tämän vaimon Felicia Montealegre Cohn Bernsteinin elinikäisestä rakkaustarinasta. 

– Kuka hitto teki tietoisen päätöksen sanoakseen ”voi kyllä, laitamme ei-juutalaisen miehen nenäproteesissaan näyttelemään juutalaista henkilöä, loistava idea, ehdottomasti ei millään tavalla antisemitistinen tai vahingollinen stereotypia, käyttäjä kirjoittaa englanniksi X-palvelussa (ent. Twitter).

Alta voit katsoa Maestro-elokuvan trailerin.

Cooper ohjasi myös hittielokuvan nimeltään A Star Is Born, joka oli ehdolla parhaan elokuvan Oscar-palkinnon saajaksi vuonna 2019. Elokuva voitti parhaan alkuperäiskappaleen palkinnon kappaleella Shallow, jonka elokuvassa esittää Cooperin ohella toisen pääosan näyttelijä Lady Gaga.

Cooper ja Shayk erosivat vuonna 2019, mutta ovat pysyneet kuitenkin ystävinä ja kasvattavat tytärtään yhdessä sitoutuneina vanhempina. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat