Brad Pittin tyttöystävä Nicole Poturalski otti kantaa kuumaan puheenaiheeseen: "Törkeää ja surullista"

Näyttelijä Brad Pittiin yhdistetty saksalaismalli Nicole Poturalski otti Instagram-tilillään kantaa ilkeään kommentointiin.

Hollywood-tähti Brad Pittiin, 56, yhdistetty saksalaismalli Nicole Poturalski, 27, on ottanut Instagramissa kantaa ilkeään nettikommentointiin.

Poturalski kertoi US Weeklyn mukaan 9. lokakuuta Instagramin Stories-osiossa julkaisemissaan videoissa siitä, millaista nettivihaa hän on joutunut kohtaamaan sen jälkeen, kun romanssi Pittin kanssa tuli julki.

Hän kertoi videoilla pohtineensa jo pidemmän aikaa sitä, mikä saa ihmiset julkaisemaan netissä ilkeitä kommentteja.

– Se on törkeää ja surullista, hän kommentoi ja hämmästeli sitä, miksi ihmiset seuraavat sosiaalisessa mediassa henkilöitä, joista heillä ei ole hyvää sanottavaa.

– Jättäkää seuraamatta, jos ette tahdo nähdä sellaista sisältöä tai ette pidä siitä. Niin helppoa se on, Poturalski totesi.

Poturalskilla on Instagramissa yli 234 000 seuraajaa.

Hänen ja Pittin suhde tuli lehdistön tietoon elokuussa, kun pariskunta bongattiin Ranskassa läheisissä tunnelmissa. Pitt vei tuolloin rakkaansa lomalle Etelä-Ranskassa sijaitsevalle linnalleen, jonka hän omistaa yhdessä ex-vaimonsa Angelina Jolien kanssa.

Jolien on kerrottu olleen käärmeissään siitä, että Pitt vei uuden rakkaansa Chateau Miravalin tiluksille, missä ex-pari vietti aikoinaan häitään.

Poturalskin omia Instagramissa julkaisemia kommentteja on aiemmin tulkittu piikittelyksi Jolien suuntaan. Syyskuussa hän muun muassa kirjoitti tilillään "onnelliset ihmiset eivät vihaa".

Cosmopolitanin mukaan kyseisen kuvan kommenttikentässä oli kysytty, miksi hän ja Pitt tuntuvat sitten vihaavan Angelina Jolieta. Sama kommentoija kehotti Poturalskia myös elämään kuten itse saarnaa.

Kommentti oli ilmeisesti sittemmin poistettu, sillä eräs seuraaja tivasi myöhemmin, miksi Poturalski poistaa kommentteja, jotka eivät miellytä häntä.

– Väärin. Poistan kommentteja, jotka ovat loukkaavia, sillä kukaan ei tarvitse vihaajia sivulleen, hän vastasi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja