Alec Baldwinin Hilaria-vaimon väitetään jääneen kiinni uskomattomasta valhevyyhdistä – Hollywood-tähti puolustaa: "Ne ovat älyttömiä"

Hollywood-näyttelijä Alec Baldwinin vaimon Hilaria Baldwinin nimi ja tausta paljastuivat. 

Hollywoodin tähtipari, näyttelijä Alec Baldwin ja hänen vaimonsa joogaohjaaja Hilaria Baldwin ovat olleet naimisissa vuodesta 2012 lähtien. Pari sai juuri viidennen yhteisen lapsensa. Vuosien saatossa he ovat esiintyneet lukuisissa tv-haastatteluissa yhdessä ja erikseen.

Hilaria on kirjoittanut elämäntapakirjoja ja tekee työtä myös sosiaalisen median vaikuttajana, jossa hän jakaa vinkkejä lapsiperhearjestaan ja elämäntavastaan viiden lapsen äitinä.

Viikonloppuna naisen Twitter-seuraaja väitti tähden valehtelevan taustastaan.

– Täytyy kyllä ihailla Hilaria Baldwinin omistautumista vuosikymmenien pituiselle sisukkuudelleen, jossa hän esittää espanjalaista ihmistä, Twitterissä kirjoitettiin.

Esittää espanjalaista

Haastattelujen ja kirjajulkaisunsa perusteella Hilaria on antanut ymmärtää olevansa syntyperäinen espanjalainen. Vuonna 2018 Hola! -lehden kansijutussa Hilaria kertoo syntyneensä Espanjassa ja kertoo kasvattavansa lapsensa myös espanjankielisiksi, koska se on hänen äidinkielensä.

Myös hänen kirjankustantamonsa nettisivuilla kerrotaan naisen syntyneen Espanjassa Mallorcalla ja kasvaneensa Bostonissa. Hän puhuu myös säännöllisesti espanjan aksentilla englantia.

Today-ohjelman kokkausosiossa nainen unohti englanninkielisen sanan kurkulle.

Twitter-ilmiannon myötä useat lehdet ovat alkaneet tutkia naisen taustaa. Myös Hilarian opiskeluaikaiset luokkakaverit ovat paljastaneet uusia asioita tähden taustasta. Luokkakaverit kertovat naisen oikean nimen olevan Hillary Hayword-Thomas, joka kasvoi Massachusettissa. Entisten luokkakavereiden mukaan nainen ei ole espanjalainen.

Hilaria kommentoi syytöksiä

Sunnuntaina Hilaria julkaisi Instagramissa videon, jossa hän selitteli tilannetta. Hilaria kertoo viettäneensä paljon aikaa lapsuudessaan Espanjassa, jossa hänen sukulaisensa asuvat tällä hetkellä. Hän kertoo kasvaneensa kaksikielisenä, minkä takia hänellä on vaihtuva aksentti.

Hän myös kertoo käyttäneensä Hillary-nimeä Yhdysvalloissa ja Hilaria-nimeä Espanjassa. Miehensä tavattuaan hän alkoi käyttämään vain Hilaria-nimeä.

– Kyllä olen vaaleaihoinen nainen. Perheeni ovat valkoisia. Euroopassa on paljon valkoisia. Etnisesti olen sekoitus monia asioita, nainen kertoo.

– Minun juttuni on olla täysin autenttinen ja jos ihmiset väittävät muuta, se satuttaa. En ymmärrä miksi tästä on tullut niin iso juttu. Tulen hyökätyksi siitä, kuka olen. Ihmiset haluavat lokeroida minut espanjalaiseksi tai amerikkalaiseksi. Enkö voi olla molempia? Hilaria kommentoi.

Alec puolustaa vaimoaan

Myös Alec julkaisi Instagramissa videon, jossa kommentoi syytöksiä. Mies kertoo ihmisten käpertyvän kasvottomien julkaisujen taakse sosiaalisessa mediassa, jolloin he voivat sanoa mitä tahansa toisistaan.

– On asioita, joita on sanottu viime aikoina ihmisistä, joita rakastan ja välitän syvästi. Ne ovat älyttömiä tarkoitan aivan älyttömiä, mies kertoo videolla.

Lähde: VanityFair.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja