Mainos

Bottas saanut kiittävää palautetta Mersulta – ”Ovat olleet tähän asti tyytyväisiä”

14:54

Valtteri Bottaksen kausien välissä tekemä suuri työmäärä toista Mercedes-vuottaan varten on tuottanut hedelmää heti alkukaudesta. Tiimi on ollut tyytyväinen suomalaiskuskiinsa, vaikka kevään ensimmäinen kisavoitto puuttuu yhä.

Valtteri Bottas kertoo jutun videolla C Moren erikoishaastattelussa muun muassa nykyväleistään Lewis Hamiltoniin.

MAINOS

Azerbaidzhanin F1-viikonloppu
C Morella!

Perjantai: Harjoitukset klo 11.55 ja 15.55
Lauantai: Harjoitukset klo 10.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Azerbaidzhanin GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Valtteri Bottas pääsi edellisvuodesta poiketen heti talvitauon alusta asti valmistautumaan kauteen Mersun kuskina ja jälki on ollut vakuuttavaa. Kolmesta kisasta ensimmäinen meni pieleen aika-ajojen ulosajon takia, mutta sen jälkeen hän on kukistanut tallikaverinsa Lewis Hamiltonin kahdessa aika-ajossa ja sijoittunut toiseksi niin Bahrainin kuin Kiinan osakilpailussa.

Bottas on saanut vastaanottaa kiitoksia tallijohdon suunnalta.

– Tiimiltä on tullut hyvää palautetta. He ovat olleet tähän asti tyytyväisiä suorituskyvystä. Tietenkään me emme ole siihen tyytyväisiä, ettemme ole vielä voittaneet tänä vuonna kilpailua, mutta minun osaltani on ollut hyvää palautetta, Bottas sanoo C Moren erikoishaastattelussa.

Neljä vuotta suvereenisti formula ykkösiä hallinnut Mercedes on löytänyt itsensä uudesta tilanteesta jäätyään ilman voittoa kauden kolmessa ensimmäisessä osakilpailussa. Niistä kaikki olisivat kuitenkin olleet Mercedeksen voitettavissa.

– Tietenkään ensimmäinen kisa ei ollut mikään hyvä pisteiden kannalta, mutta sen jälkeen on ollut tosi kovia vääntöjä. Bahrain ja Kiina olivat kummatkin semmoisia, joissa olimme tosi lähellä voittoa, niin totta kai se on hyvä olla sellaisessa asetelmassa, että tietää tännekin tullessa, että on taas mahdollisuus taistella voitosta. Tuntuu, että oma suorituskyky ja vauhti ovat olleet hyvää, joten siitä on mukava jatkaa eteenpäin, Bottas kertoo Azerbaidzhanissa.

Johdon lisäksi muullakin tiimiväellä on ollut vain positiivista sanottavaa Bottaksen yhteistyökyvyistä. Ensimmäinen vuosi oli vielä opettelua, mutta nyt hän on jo yllättävän hyvin sopeutunut uuteen tiimiin.

– Jotenkin tuntuu jo, että olen ollut tiimissä jo pitkän aikaa, kun kaikki on tullut niin tutuksi ja pystyn vain keskittymään ajamiseen ja auton säätämiseen. Se on tosi erilainen tilanne kuin viime vuonna.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.