Bottas ja Pikkarainen kihlautuivat tasan vuosi sitten – näin urheilun superparin rakkaus roihahti

F1-tähden ja huippu-uimarin rakkaus syttyi yllättävässä paikassa.

Williams-tallin F1-kuljettaja Valtteri Bottas, 26, ja uimaritähti Emilia Pikkarainen, 23, kihlautuivat tasan vuosi sitten, ystävänpäivänä 2015.

Bottas huomioi ystävänpäivän sosiaalisessa mediassa julkaisemalla hauskan yhteiskuvan pariskunnasta.


Kotimaisen urheilupariskunnan rakkaustarina sai alkunsa helmikuussa 2010, kun pari kohtasi toisensa Arto Nybergin tv-show'ssa.

– Ekan kerran tavattiin Arto Nybergin show´ssa, kun olimme siellä samaan aikaan. Siitä se sitten lähti, kumpikin iski silmänsä toiseen, Valtteri kertoi suhteen alkuajoista Urheilugaalassa tammikuussa 2012.

– Hyvin on mennyt. Kyllä me aika hyvin nähdään aina. Jostain löytyy aina aikaa, toinen tulee toisen luo tai toisinpäin, Emilia kommentoi.

Pikkarainen on nähty usein kannustamassa Bottasta F1-varikolla.

F1-tähti Valtteri Bottaksen ja huippu-uimari Emilia Pikkaraisen arki pyörii urheilun ympärillä.

Bottas kertoi viime viikolla MTV.fille pariskunnan arjesta Akoya-gallerian viisivuotisjuhlanäyttelyn avajaisissa Helsingissä.

– Perusarkemme on aika urheilullista. Emilialla on omat uintitreeninsä ja minulla on omani, arki pyörii niiden ympärillä. Vapaapäivinä teemme tavallisia asioita. Tykkäämme käydä hyvissä paikoissa syömässä, olla perheidemme kanssa ja nähdä kavereita. Perusjuttuja, Bottas kertoi.

– Kun olemme lomalla, yritämme minimoida matkustamisen. On hienoa olla samalla aikavyöhykkeellä. Emiliakin tykkää siitä, hän kuitenkin reissaa uinnin vuoksi paljon myös.

Helmikuun alussa Bottas julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän kaulailee Pikkaraista uima-altaassa.

– Iltauinnilla Emilian kanssa, Valtteri tunnelmoi.

Lue myös:

    Uusimmat