Unelmien rakkaustarina – näin Valtteri Bottaksen ja Emilia Pikkaraisen lempi roihahti

F1-tähti Valtteri Bottas ja olympiatason uimari Emilia Pikkarainen sanoivat toisilleen tahdon tänään lauantaina.

Bottas ja Pikkarainen säkenöivät onnesta kirkon portailla 2:48

Valtteri Bottaksen, 27, ja Emilia Pikkaraisen, 23, rakkaustarina sai alkunsa helmikuussa 2010. Puitteet kohtaamiselle olivat vähintäänkin erikoiset, sillä pari tapasi toisensa Arto Nybergin keskusteluohjelmassa.

 

– Ekan kerran tavattiin Arto Nybergin show’ssa, kun olimme siellä samaan aikaan. Siitä se sitten lähti, kumpikin iski silmänsä toiseen, Bottas kertoi suhteen alkuhetkistä Urheilugaalassa vuonna 2012.

Bottas kosi Pikkaraista ystävänpäivänä vuonna 2015, kun pari oli romanttisella illallisella ravintolassa. 

Bottaksen ja Pikkaraisen arki pyörii pitkälti urheilun ympärillä. Bottas kertoi viime helmikuussa, että parin perusarki on varsin urheilullista.

– Emilialla on omat uintitreeninsä ja minulla on omani, arki pyörii niiden ympärillä. Vapaapäivinä teemme tavallisia asioita. Tykkäämme käydä hyvissä paikoissa syömässä, olla perheidemme kanssa ja nähdä kavereita. Perusjuttuja.

– Kun olemme lomalla, yritämme minimoida matkustamisen. On hienoa olla samalla aikavyöhykkeellä. Emiliakin tykkää siitä, hän kuitenkin reissaa uinnin vuoksi paljon myös.

Viime tammikuussa pari edusti tuttuun tapaan yhdessä Urheilugaalassa. Tuolloin pari kertoi, että kahden huippu-urheilijan arjen yhdistäminen saattaa olla haasteellista. Toisaalta pari ymmärtää toisiaan erinomaisesti. 

– Me ollaan vielä nuoria. Silloin, kun on mahdollisuus päästä huipulle, sitä mahdollisuutta ei kannata jättää käyttämättä. Siihen pitää panostaa täysillä ja me kummatkin ymmärrämme sen ja se on tärkeintä. 

Pari ei lähde häämatkalle heti häiden jälkeen, sillä Williamsin tallissa ajava Bottas kilpailee vielä ensi viikolla Singaporen osakilpailussa. 

Lue myös:

    Uusimmat