Bostonin hyökkääjä juhli Bruinsin edellistä Stanley Cupin voittoa ystäviensä luona – "Se oli outoa aikaa"

Charlie Coyle kommentoi Stanley Cupin ratkaisupeliä:"Jokaisen pitää antaa täysi panos" 2:31
Pääkuvan videolla Charlie Coylen koko haastattelu!

Boston Bruinsin ja St. Louis Bluesin välisessä finaalisarjassa pelataan keskiviikon ja torstain välisenä yönä seitsemäs ja ratkaiseva ottelu.

Bruins voitti viimeksi Stanley Cupin vuonna 2011. 

Joukkueen nykyinen hyökkääjä Charlie Coyle muistaa tuon päivän hyvin. Tuolloinkin Bruins varmisti mestaruuden finaalisarjan seitsemännessä ottelussa. 

– Muistan, että olin katsomassa sitä kavereideni luona. Sitten menin parin muun kaverin talolle. Kaupungilla autot tööttäilivät ja ihmiset olivat ulkona – se oli tosi siistiä, Coyle totesi medialle. 

Juhliko Coyle villisti mestaruutta?

– Se oli outoa aikaa, sillä vaikka minut oli varattu San Joseen, olin silti Bruins-fani. Perheeni ja kaikki ystäväni ovat intohimoisia Bruins-faneja. Yritin esittää viileää, mutta sisältä olin erittäin innostunut, Coyle vastasi. 

Bruinsin ja Bluesin välinen finaalisarja on ollut viihdyttävä ja samalla jännittävä. Blues on pystynyt hakemaan Bruinsin kotiluolasta sarjan aikana kaksi voittoa. 

Boston pystyi kuitenkin ottamaan kuudennesta ottelusta ison 5-1-voiton ja pakotti näin sarjan seiskapeliin.

Coyle itse on ollut pudotuspeleissä Bruinsin parhaimmistoa, sillä 27-vuotias hyökkääjä on tehnyt 23 ottelussa 9+7=16 tehopistettä.

– Emme välitä, miten voitamme. Jokaisen pitää tehdä työnsä hyvin ja meidän joukkueen pitää olla ehjä. Siitä (Stanley Cup) unelmoit ja sen haluat tapahtuvan.

Pääkuvan videolla Charlie Coylen koko haastattelu!

Lue myös:

    Uusimmat