Bond-pahiksena esiintyvällä Oscar-voittajalla oli yksi vaatimus rooliaan varten

Rami Malekilla oli yksi vaatimus ennen kuin hän suostui rooliinsa uudessa Bond-elokuvassa.

Bohemian Rhapsody -elokuvasta parhaan miespääosan Oscar-palkinnon voittanut Rami Malek esittää uudessa Bond-elokuvassa pahisroolia.

Ennen suostumista rooliinsa Malek kertoo lausuneensa yhden ehdon elokuvaa ohjaavalle Cary Fukunagalle. Egyptistä kotoisin oleva Malek ei halunnut terroristiksi kuvaillun hahmonsa olevan minkään uskonnon fundamentalisti tai puhuvan arabiaa.

– Me emme voi voi identifioida hahmoa minkään ideologian tai uskonnon kanssa. En ole innostunut sellaisesta, joten jos se on syy, miksi minä olen teidän valintanne, voitte laskea minut ulos, Malek kertoi sanoneensa Fukunagalle.

– Mutta se ei ollut hänen visionsa. Kyseessä on hyvin erilainen terroristi, Malek jatkoi Daily Mirror -lehden haastattelussa.

Malek hehkutti elokuvan käsikirjoitusta ja kertoi olevansa erittäin innoissaan roolistaan. Samalla hän kuitenkin myönsi Bond-elokuvan mukana tulevan paineita.

– Tunnen huomattavaa painoa harteillani. Bond on jotain, jonka kanssa me kaikki kasvoimme, Malek totesi.

Historian 25. Bond elokuva on kärsinyt lukuisista tuotantovaikeuksista. Elokuvan ohjaaja on vaihtunut, pääosaa esittävä Daniel Craig loukkasi itsensä kuvauksissa pahasti, elokuvan kuvauksissa sattui pieleen mennyt räjähdys ja paluurooliin suunniteltu Bond-legenda Grace Jones jätti kuvaukset kesken vain minuuttien paikallaolon jälkeen.

Bond 25 -nimellä toistaiseksi kulkevan elokuvan maailman ensi-ilta on 8. päivä huhtikuuta vuonna 2020.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja