Jälleen uusi takaisku seuraavalle Bond-elokuvalle – paluurooliin kaavailtu Grace Jones käveli ulos vain minuuttien jälkeen

25. Bond-elokuvan tekeminen on muodostunut odotettua hankalammaksi.

Laulaja ja näyttelijä Grace Jones ei viihtynyt kauaa uuden Bond-elokuvan kuvauksissa.

Raporttien mukaan diivana tunnettu tähti käveli ulos lavasteista vain minuuttien läsnäolon jälkeen. Syynä Jonesin poistumiseen oli hänelle annettujen repliikkien määrä.

007 ja kuoleman katse -elokuvassa vuonna 1985 esiintyneelle Jonesille oli hankittu luksusasunto Lontoossa sijaitsevan Pinewood-studion lähistöltä, jossa elokuvaa kuvataan. Elokuvatuotannossa Jones otettiin vastaan mahdollisimman vieraanvaraisesti, mutta näyttelijä päätti kaikesta huolimatta jättää roolinsa sikseen.

Jonesin paluun oli tarkoitus olla iso hetki elokuvasarjan faneille. Jones teki 007 ja kuoleman katse -elokuvassa ikonisen roolin elokuvan pahiksena May Dayna.

Ongelmia toisensa perään

Daniel Craigin viimeinen esiintyminen James Bondina ei ole edistynyt ongelmitta. Ensin ohjaaja Danny Boyle jätti projektin päädyttyään erimielisyyksiin studion kanssa elokuvan käsikirjoituksesta.

Kesäkuun puolivälissä Pinewoodin studioilla tapahtui vaarallinen räjähdys, kun elokuvassa tehty stuntti meni pieleen. Käsistä lähteneen räjähdyksen seurauksena loukkaantui yksi studion ulkopuolella ollut ihminen.

Toukokuussa sen sijaan elokuvan tuotanto sai huonoja uutisia, kun päätähti Danniel Craig loukkasi jalkansa kuvatessaan elokuvaa Jamaicalla. Craigin jalka jouduttiin leikkaamaan ja kuvausaikataulua muuttamaan.

Kaikesta huolimatta historian 25. Bond-elokuvan on yhä määrä ilmestyä ensi vuoden huhtikuussa.

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Uusimmat