Bloggaaja Karoliina Pentikäisen kaksosvauvat ihastuttavat somessa – kirjoittaa avoimesti äitiydestä: "En halua vauvakuplaa"

Tuore äiti, Karoliina Pentikäinen, kirjoittaa blogissaan mietteitään kaksosten syntymän jälkeen.                                                                  

Lokakuussa kaksoset saanut bloggaaja Karoliina Pentikäinen julkaisi Instagram-tilillään kuvan lapsistaan. Pentikäinen pitelee pieniä tyttäriään, joilla on yllään kauniit mekot ja suloiset hiuspannat.

– En halua vauvakuplaa. Haluan vauvat meidän kuplaan, Pentikäinen kirjoittaa kuvatekstissä.

Blogissaan nainen kertoo saaneensa paljon viestejä, kuinka hänen tulisi nyt “upota vauvakuplaan” eli keskittyä pelkästään lapsiinsa. Viestit ovat herättäneet Pentikäisessä omien sanojensa mukaan ristiriitaisen olon. Pelkästään ilmaisu “vauvakupla” aiheuttaa hänessä negatiivisia tunteita.

– Tiedän, että moni pitää tuota ilmaisua ja elämänvaihetta tavoiteltavana unelmatilana, mutta itselleni se edustaa sellaista jämähtyneisyyttä, joka tuntuu ahditavalle.

– Tiedän kuitenkin, että moni perheestä haaveileva saattaa jopa pelätä ajatusta kuplasta, lapsivuodeajasta ja kaikesta sellaisesta, ja siksi haluan sanoa, ettei sellainen ole pakollista, jos ei niin halua tehdä, Pentikäinen kirjoittaa avoimesti Kolmistaan -blogissaan.

Pentikäinen nousi julkisuuteen vuonna 2014 Iholla-sarjasta. Hän on naimisissa ex-jääkiekkoilija Atte Pentikäisen kanssa, avioliitto solmittiin vuonna 2018. Bloggaajalla on jo entuudestaan yksi lapsi ex-miehensä Esko Kyrön kanssa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja