Billie Eilish hakee lähestymiskieltoa fanilleen – väitetään murtautuneen laulajan perheen kotiin

Laulaja Billie Eilish hakee lähestymiskieltoa fanilleen.

Yhdysvaltalaislaulaja Billie Eilish hakee tilapäistä lähestymiskieltoa miehelle, jonka hän välittää murtautuneen perheensä kotiin aiemmin tässä kuussa. TMZ:n tarkastelemien asiakirjojen mukaan artisti pyytää suojelua itselleen, vanhemmilleen ja veljelleen Finneakselle

Eilishin isän mukaan väitetty tekijä, 39-vuotias Christopher Anderson on vieraillut perheen kotitalolla lukuisia kertoja sitten joulukuun lopun. Isän mukaan Anderson on vierailujensa aikana ilmaissut rakkautensa Eilishiä kohtaan ja toivonut näkevänsä tämän.

Eilishin mukaan perhe on joutunut soittamaan viisi kertaa poliisille ja tekemään Andersonista useita ilmoituksia. Laulaja kertoo tapausten aiheuttaneen hänelle "huomattavaa ahdistusta, pelkoa ja emotionaalista stressiä" itsensä, veljensä ja vanhempiensa puolesta. Hän lisää, ettei koe vanhempiensa luona vierailemista enää turvalliseksi.

Poliisi pidätti aikaisemmin tässä kuussa henkilön, joka yritti hajottaa Eilishin perheen kodin ympäröivän aidan päästäkseen tunkeutumaan näiden tontille. Ainakaan toistaiseksi ei ole tiedossa, oliko tunkeutuja Anderson.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja