Bilepandan maskin takaa paljastunut muusikko huvittui etsivien sekavista arvauksista: "Oli kuulemma raati kirjoittanut, että ei ainakaan ammattilaulaja"

1:21
Videolla Bilepandan takaa paljastunut muusikko kertoo, millaista oli ylläpitää viikkojen ajan kaikkia hämmentänyttä hahmoa.

Hopealle yltänyt Bilepanda ei lähtenyt Masked Singer Suomi -ohjelmaan mukaan ensimmäisestä pyynnöstä.

Vuoden 2021 Masked Singer Suomi on tullut päätökseensä ja kaikkien hahmojen todelliset henkilöllisyydet ovat selvillä. 

Kilpailussa hopeaa vei sekä etsiviä että katsojia koko kauden täysin hämännyt Bilepanda, jonka maskin takaa paljastui yllättäen oopperalaulaja Waltteri Torikka

Masked Singer Suomi – Maskin takana -ohjelmassa juontaja Ile Uusivuori hämmästelee Torikan suoristusta ja miettii, että kuinka laulaja pystyi hämäämään kaikkia viikkokausien ajan erikoisella hahmollaan, sekä genre- ja kappalevalinnoillaan. 

– Siellä oli kuulemma raati kirjoittanut, että ei ainakaan ammattilaulaja, Torikka naureskelee. 

Torikka kertoo, ettei lähtenyt ohjelmaan mukaan heti pyydettäessä, vaan häntä jouduttiin suostuttelemaan mukaan pitkään. 

– Onneksi lähdin. Tämä oli ihan mahtava kokemus, tosi vapauttavaa. 

Ohjelman tuotannon aikana Uusivuoren mukaan Bilepanda piti rooliaan yllä hyvin vahvasti koko ajan kuvauspaikalla, jopa tauoilla. 

– Ajattelin, kun mulla on yleensä semmoinen vähän hillitympi olemus, niin ajattelin, että olen all over the place sitten, niin se on parempi.

Katso yllä olevalta videolta, mitä mieltä Waltteri Torikka oli Masked Singer Suomi -kokemuksestaan. Alla olevilta videoilta näet Bilepandan viimeisen esityksen sekä yhteisvedon Supersankarin ja Corpin kanssa. 

5:08

1:35

Masked Singer Suomi -jaksot löydät mtv-palvelusta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja