Big Brother -asukkaat ovat jo täyskaranteenissa hotellihuoneessa – saavat poistua vain tuotannon edustajan kanssa

Tämän vuoden Big Brotherissa on jouduttu tekemään useita erikoisjärjestelyitä koronaviruksen vuoksi. 

Big Brother Suomi starttaa jälleen sunnuntaina (6.9.) Nelosella. Realitytuotanto onkin varustautunut kunnolla koronaviruksen estämiseksi BB-talossa, kun 16 asukasta astelee kauppakeskus REDin katolla sijaitsevaan taloon, joka suljetaan ulkomaailmalta syksyn ajaksi. 

Viikon mittainen täyskaranteeni 

Ohjelman tiedotteessa kerrotaan, että talon tulevat asukkaat testataan kahteen kertaan koronavirukselta ennen ohjelman alkua. Ensimmäinen testi heille on tehty kaksi viikkoa sitten ja ne kaikki olivat negatiivisia. Viimeisin testi on tehty eilen torstaina. 

Ohjelman asukkaat ovat olleet viime sunnuntaista lähtien valvotussa täyskaranteenissa hotellissa, josta he poistuvat huoneistaan ainoastaan tuotannon edustajan saattamana, jolloin molemmilla on yllään kasvomaski ja/tai suojavisiiri ja hansikkaat.

Ruoka toimitetaan heille hotellihuoneeseen. Karanteenin aikana asukkaat saavat käyttää vielä normaalisti puhelimia ja tietokoneita, toisin kuin silloin, kun he astelevat BB-taloon, jossa kaikki yhteys ulkomaailmaan on kiellettyä. 

Kauppareissut kielletty

Toisin kuin on totuttu, asukkaat eivät kävele ennen taloon menoa ohjelman studioon, vaan he kulkevat suoraan yksitellen taloon. Myös autot, jossa heidät kuljetetaan, on tehty tarvittavat varotoimet. 

Lauantaina talo desinfioidaan, eikä kukaan saa käydä siellä ennen asukkaiden tulemista. Talossa on myös viruksia ja bakteereita tappavia desinfiointilaitteita. 

Viime kaudella nähtiin, kun asukkaat kävivät viikottain kauppakeskuksessa sijaitsevassa ruokakaupassa ostoksilla. Koronaviruksen vuoksi tänä vuonna näin ei tapahdu. Kaikki taloon toimitettavat tavarat, rekvisiitta ja elintarvikkeet ovat aina yhden vuorokauden täyseristyksessä ennen niiden taloon siirtämistä, jonka jälkeen ne toimitetaan taloon maskein, visiirein ja hanskoin suojautuneina.

Sunnuntain livelähetyksissä on paikalla pieni liveyleisö, joka istuu riittävän väljästi ja käyttää kasvomaskeja.

Ohjelman viikkokatsauksen juontajina nähdään Alma Hätönen ja Kimmo Vehviläinen. Sunnuntain livelähetyksen juontaa Elina Kottonen


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja