Big Brother 2019 -kilpailijat julkaisivat kantaaottavan yhteisvideon: "Se ei tee meistä julkista omaisuutta"

Big Brother 2019 -tähdet puhuvat somekiusaamista vastaan.

Tosi-tv-formaatti Big Brother teki paluun tänä syksynä. Kilpailun voitti 27-vuotias Helsingissä asuva Kristian, joka kuittasi huikean 30 000 euron rahapalkinnon.

Nyt talossa kilpailleet asukkaat ovat julkaisseet yhteisvideon, jossa he avautuvat, miltä heihin kohdistuneet ilkeät verkkokirjoitukset tuntuvat. Video on katsottavissa ohjelmassa mukana olleen BB-Tarinan omalla YouTube-kanavalla.

– Kun me mentiin Big Brother -taloon, niin me olimme ihan tavallisia ihmisiä, ja BB-talo ei tehnyt meistä kenestäkään meistä superihmistä, BB-Jukka toteaa videolla.

– Kaikki negatiiviset kommentit ja trollaukset, ne sattuu meihin yhtä paljon kuin teihin kaikkiin muihinkin. On totta, että uhrasimme itsemme tälle “julkisuuden alttarille”. Se ei tee meistä julkista omaisuutta, mies toteaa lopuksi.

BB-Eeva-Leena kertoo sosiaalisen median edustavan parhaimmillaan anonyymiä sananvapautta ja rajatonta viestintää. Hän toivoo jokaisen käyttävän somea mahdollisimman kehittäviin tarkoituksiin ja kommentoisi mahdollisimman positiiviseen sävyyn.

– Sanoisitko suoraan vasten kasvoja sen, minkä kirjoitat netissä? BB-Ville kysyy videolla.

Lue myös:

    Uusimmat