Beyoncé aikoo ostaa äidilleen hulppean kartanon – katso kuvat!

Supertähti Beyoncé on valmis raottamaan lompakkoaan tarjotakseen Tina-äidilleen luksuselämäntyylin. Tähden kerrotaan harkitsevan huimaa törsäämistä teksasilaiskartanoon.

Beyoncén, 31, ja hänen äitinsä Tina Knowlesin, 58, välit ovat tunnetusti läheiset, mutta ilmeisesti tähden rakkaus äitiään kohtaan ei tunne mitään rajoja – ainakaan mitä tulee kustannuskysymyksiin.

Beyoncén kerrotaan harkitsevan Teksasissa sijaitsevan kartanon ostamista äidilleen. Multimiljonäärille palatsinomaisen kartanon ostaminen tuskin tuottaa mitään vaikeuksia – ja sijaitseehan kartano tähden synnyinkaupungissa Houstonissa.

Mistään pienestä rakennuksesta ei ole kyse, sillä kartanossa on 6 makuuhuonetta, 16 kylpyhuonetta ja yhteensä 2322 neliötä. Teksasilaiskartanossa on myös suuri pelihuone sekä oma elokuvateatteri, peileillä varustettu hissi, kolme keittiötä, uima-allas, patio ja graniittilattiat.

Hintaa ostokselle tulisi noin 4,4 miljoonaa euroa. Tällä hetkellä kartano on myynnissä ja sitä voi vuokrata häitä ja muita tilaisuuksia varten.

Tina-äiti erosi Beyoncén isästä Matthew Knowlesista vuonna 2001.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Lähde ja kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja