Beverly Hillsin täydelliset naiset: Muistatko vielä nämä kissatappelut?

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa on totuttu näkemään mitä erikoisimpia tappeluita. Viimeisimpänä jupakkana tunteita on kuohuttanut Adriennen aikeet haastaa Brandi oikeuteen.

Beverly Hillsin täydellisten naisten uuden tuotantokauden jaksoissa on ollut käynnissä kunnon kissatappelu, kun Paul ja Adrienne Maloof ovat uhanneet haastaa Brandi Glandvillen oikeuteen. Riita alkoi, kun Adrienne ei halunnut puhua avioliittoon ja perheeseen liittyvistä ongelmista kameran edessä, mutta Brandi päätti paljastaa salaisuudet. Tilanne tiivistyy tappeluksi naisten viettämässä marokkolaisessa illassa, ja jokaisella oli oma mielipiteensä tapahtumaan.

– Paul ja minä tarvitsimme tauon Brandin myrkyllisyydestä. Halusimme raitista ilmaa ja pois negatiivisen energian läheltä, Adrienne sanoo myöhemmin kutsuttuaan Kyle ja Mauricio Richardsin kylään.

– Olen ristitulessa, koska olen sekä Adriennen että Brandin ystävä. On tasapainoiltava, kun ystävät ovat riidoissa, Kyle puolestaan sanoo vieraillessaan Adriennen luona.

Riidan aiheita on löytynyt niin alkoholiongelmista kuin kengistä

Viimeisimmän riidan lisäksi brittikaunotar Lisa Vanderpumpin ja Adriennen välit ovat tulehtuneet Lisan arvosteltua Adriennen suunnittelemia kenkiä. Adrienne puolestaan syytti Lisaa siitä, että hän olisi myynyt juttuja juorulehdille.

Brandin suuri suu on saanut naisen ongelmiin useampaan otteeseen. Kesken illanvieton hän epäili ääneen Kim Richardsin käyttävän huumausaineita. Tästä tuohtuneena Kim pisti välit poikki pitkäksi aikaa.

Myös Brandi ja Kyle saivat aikaan vakavan riidan, kun Brandi väitti Kylen olevan vahingoniloinen omalle alkoholiongelmaiselle siskolleen tämän repsahduksista. Kyle purskahti itkuun ja kertoi rukoilleensa joka ilta, jotta Jumala pitäisi hänen siskonsa erossa alkoholista.

Edes parhaat ystävykset, Lisa ja Kyle, eivät ole säästyneet erimielisyyksiltä. Syvästi loukkaantunut Lisa koki, ettei Kyle puolustanut häntä tarpeeksi sarjan muita vaimoja vastaan ja päätti, ettei voi enää luottaa pitkäaikaiseen ystäväänsä.

Kuinka paljon naiset voivatkaan riidellä keskenään? Katso Beverly Hillsin täydelliset naiset AVAlla ma-ke kello 22.00. Uusimmassa jaksossa Tankotanssia Las Vegasissa Adriennen ja Brandin riita on niin syvä, etteivät he mahdu Las Vegasiin samaan aikaan.

Beverly Hillsin täydellisten naisten viimeisin jakso: Pysytään kuosissa

Lue myös:

AVA / Emmi Maaranen

Kuvat: Getty Images

Lähteinä käytetty: Daily Mail , Reality Tea , Examiner.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja