Bernhardinkoira yritti ystävystyä piikkisian kanssa – katui sitä välittömästi

Utelias koira jouduttiin kiidättämään eläinlääkäriin tämän yritettyä tehdä lähempää tuttavuutta villieläimen kanssa.

Bernhardinkoira nimeltään Ruckus on hyvin avarakatseinen ystäviensä suhteen. Valitettavasti piikkisika, johon hän yritti tutustua, ei ollut yhtä innoissaan uudesta karvaisesta ystävästä.

Piikkisian piikit kuin onkikoukkuja

Ruckuksella on ilmeisesti ollut aikaisemminkin tapana lähestyä piikkisikoja, mutta tällä kertaa kohtaaminen oli erityisen kivulias.

Berhandilaisen omistajat joutuivat kiidättämään koiraparan eläinlääkärille, sillä tämän koko turpa, posket ja suun sisäpuoli olivat täynnä piikkejä.

Piikkisioilla voi olla jopa 30 000 piikkiä, jotka ne voivat yksinkertaisella hännän heilautuksella vapauttaa hyökkääjäksi kokemaansa otusta kohti. Piikit muistuttavat muodoltaan onkikoukkuja ja vaikka ne irtoavatkin piikkisiasta helposti, ne voi olla hyvin hankala poistaa, jos ne ovat kiinnittyneet esimerkiksi koiraan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Koira selvisi säikähdyksellä

Yllä olevalla videolla kivuttomampaa ystävyyttä: Börje-koira ystävänsä Wilda-hevosen kanssa.

– Ruckuksen onneksi, tiimimme pystyi poistamaan kaikki piikit turvallisesti ja tämä iso pentu voi paremmin jo pikapuolin, eläinlääkärin edustaja kommentoi.

Ruckus selvisi koettelemuksestaan onneksi säikähdyksellä ja voimme vain toivoa, että hän otti tapauksesta opikseen, eikä yrittäisi enää ystävystyä yhtä vaarallisten otusten kanssa.

Lähde: LADBible 

Lue myös:

    Uusimmat