Benjamin ja tämän kumppani Joni viettivät molemmat viime syksyn tv-ohjelmien kuvauksissa – tästä syystä pari julkisti suhteensa vasta äskettäin

Millaisesta tilanteesta Benjaminin UMK-biisi kertoo? Entä mikä on artistin valttikortti kilpailussa? 1:05
Millaisesta tilanteesta Benjaminin UMK-biisi kertoo? Entä mikä on artistin valttikortti kilpailussa? Katso haastattelu videolta!

Laulaja Benjamin ja tämän kumppani Joni julkistivat taannoin parisuhteensa.

Viime syksynä Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voittanut ja nyt Uuden Musiikin Kilpailuun osallistuva laulaja Benjamin jakoi taannoin Instagram-tililleen ensimmäisen yhteiskuvan hänestä ja kumppanistaan Jonista. Tulevalla MasterChef Suomi -kaudella kilpaileva Joni ja Benjamin ovat olleet yhdessä puolitoista vuotta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Kuin avoimeksi kirjaksi itseään kuvaileva Benjamin kertoo MTV Uutisille, että hän olisi ollut valmis julkistamaan kaksikon parisuhteen jo aikaisemmin. Hän sanoo poikaystävänsä halunneen kuitenkin pitää rakastavaisten suhteen aluksi yksityisenä.

– Kaikki minuun liittyvä on ollut niin julkista, niin on ollut ihanaa, että parisuhteemme on ollut meidän kahden välinen, Benjamin sanoo.

Asiaan tuli kuitenkin muutos, kun Joni pääsi kilpailemaan MasterChef Suomi -ohjelmaan. Tämän myötä kaksikko halusi ottaa parisuhteensa julkistamisen ikään kuin omiin käsiinsä sen sijaan, että asiasta kerrottaisiin ensimmäisenä esimerkiksi mediassa.

Tulevan MasterChef-kauden kuvaukset ja viime syksyn TTK-kausi pyörivät osittain päällekkäin. Benjamin kertoo hänen ja poikaystävänsä nauraneen yhdessä sille, että he ovat molemmat tekemässä tv-ohjelmia.

– Se oli mielestäni hauska juttu, koska Joni ei tee julkista työtä, ja sitten me teemme yhtäkkiä molemmat tv-ohjelmia, hän kertaa.

Benjamin kisaa Uuden Musiikin Kilpailussa "aikuisten biisillä". Millaisesta kutkuttavasta tilanteesta kappaleessa lauletaan? Katso yllä olevalta videolta! 

MasterChef Suomi alkaa tiistaina 7.2. klo 20 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Seuraava jakso julkaistaan viikon ennakolla MTV Katsomossa finaalia lukuun ottamatta. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.


Lue myös:

    Uusimmat