Belgialainen nainen ajoi autonsa ojaan ja loukkasi selkänsä – vietti autossa kuusi päivää ainoastaan sadevettä juoden: "Halusin elää lasteni takia"

Belgialainen nainen onnistui selviämään kolaroidussa autossaan kuuden päivän ajan, ennen kuin hänet löydettiin ja kiidätettiin sairaalaan.

Belgialainen Corine Bastide, 45, ajoi autonsa ojaan kaukana asutuksesta, minkä jälkeen hän sinnitteli yhteensä kuusi päivää loukussa autonsa sisällä ennen pelastajien saapumista paikalle. 

Nainen onnistui pitämään itsensä hengissä juomalla tyhjään purukumirasiaan kerättyä sadevettä. 

"Yritin vastata siihen, mutten voinut"

Kurjien sattumusten sarja alkoi heinäkuun 23. päivä, kun Bastide ajoi autonsa ojaan ja loukkasi samassa rytäkässä selkärankansa.

Onnettomuus tapahtui kaukana asutuksesta, eikä nainen pystynyt kivuiltaan hälyttämään apua matkapuhelimellaan. 

– Ensimmäisenä yönä puhelimeni ei lakannut soimasta. Yritin vastata siihen, mutten voinut, sillä käteni oli liian kipeä, nainen kertoo belgialaiselle RBTF:lle. 

– Seuraavana päivänä soiminen loppui. 

Makasi lasinsirujen päällä

Bastide kertoo kipujen olleen niin kovia, että hän oli menettänyt tajuntansa joka kerta, kun hän oli yrittänyt liikuttaa raajojaan. Lopulta auton ovi aukesi jalalla työntämällä. 

– Vaikeinta oli maata lasinsirujen päällä. Yritin puskea itseäni ylös, mutta se tuntui siltä, kuin selkäni olisi revennyt. 

Naisen autossa ei ollut onnettomuushetkellä ollut mitään syötävää tai juotavaa. Hänen onnekseen Belgiassa kuitenkin satoi vettä onnettomuutta seuraavina päivinä, joten nainen onnistui nappaamaan sadevettä talteen tyhjään purukumirasiaan. 

– Käytin myös märkää oksaa saadakseni edes jonkinlaisen kosteuden tunteen suuhuni. En kuitenkaan tuntenut nälkää, hän toteaa. 

Katoamisilmoitus sai ihmiset liikkeelle

Nainen vietti onnettomuusautossa yhteensä kuusi pitkää päivää. Lopulta Bastide kuuli auton pysähtyvän lähellä onnettomuuspaikkaa ja alkoi huutamaan avun perään.

– Corine, oletko se sinä?, Bastide kertoo auton kuljettajan kyselleen. 

Apu oli lopulta löytänyt paikalle. Naisesta oli tehty hänen katoamisensa jälkeen ilmoitus poliisille ja paikkakunnalle oli levitelty kuvallisia katoamisilmoituksia. Onnettomuuspaikan löysi lopulta Bastiden pojan ystävän äiti, joka oli varta vasten etsinyt kadonnutta naista. 

– Hän sanoi, että oli etsinyt minua kaikkialta. Uskon, että hän on minun suojelusenkelini, Bastide toteaa. 

Helteet olisivat voineet tappaa

Belgialaisnainen toimitettiin onnettomuuspaikalta sairaalaan, jossa hän on yhä hoidettavana. Järkyttävästä kokemuksestaan huolimatta Bastide kertoo olevansa onnellinen, että on ylipäätään elossa.

– Halusin elää lasteni takia. 

Tilanne olisi voinut päättyä myös hyvin eri tavalla, sillä Belgiassa mitattiin heinäkuussa kaikkien aikojen lämpöennätyksiä. Helteet nousivat yli 40 asteeseen ja sateiden sattuminen juuri onnettomuuden aikaisille päiville oli onnenkantamoinen, joka saattoi pelastaa naisen hengen. 

Lue myös:

    Uusimmat