Beata Papp muistelee vuotta 2020 ja julkaisi upeita kuvia – mukana hempeä otos Mikko Leppilammen kanssa

Beata Papp löysi paljon positiivisia asioita koronavuodesta.

Suosikkijuontaja Mikko Leppilammen avopuoliso, entinen taitoluistelija Beata Papp julkaisi Instagram-tilillään useita kuvia vuodesta 2020. Mukana on ihania otoksia muun muassa lomalta, töistä sekä yksi yhteiskuva Mikko-rakkaansa kanssa.

Papp kirjoittaa, että vuosi 2020 sisälsi epävarmuutta, pelkoa ja turhautumista, mutta paljon hyvää myös mahtui poikkeukselliseen vuoteen.

– On tullut opeteltua etätreenien vetämistä
– musta tuli kummitäti ihanalle pikku Lucalle
– on ollut aikaa nähdä rakkaita sukulaisia
– oon pitänyt todella onnistuneen oman BPS kesäleirin
– oon viettänyt täydellisen kesän mm. kauniissa ukkohallassa
– oon tutustunut rakkaisiin uusiin ystäviin
– oon tottunut maskin käyttöön
– perustin uuden yrityksen!

Papp kiittää vuodesta 2020, joka on ollut kasvattava ja opettavainen.

Papp toimii nykyään Myllypuron taitoluisteluklubin päävalmentajana. Papp lopetti kilpauransa taitoluistelijana vuonna 2016. Rankat treenit ja tiukka ruokavalio kuuluivat urheilijan arkeen. Papp kertoo, että taitoluisteluvalmentajana työskentelevä äitinsä oli apuna, että ruokailun tarkkailu ja kova treenaaminen ei mennyt yli.

– On ollut välillä kyseenalaista syömistä, kun painosta on puhuttu pienestä asti. Minulla oli niin hyvä kotituki ja fiksu äiti, että pärjäsin. Hän on ollut itse myös luistelija. Äiti ymmärsi ja katsoi etten vedä yli, Papp kertoo.

Nykyään Papp ei mieti juurikaan syömisiään.

– Nyt on ihan päinvastoin, kun ei tarvitse. Luistelu-uran jälkeen oli ensimmäistä kertaa vaihe, kun ei tarvitse olla hoikka. Olen nyt ottanut tosi rennon meiningin. Kun ei kiellä itseltään mitään, niin ei tee edes mieli.

Lue myös:

    Uusimmat