Beata Leppilampi julkaisi harvinaisia perhekuvia: "Elämäni paras vuosi"

Mikko Leppilampi kertoo, mistä lähtien hän on miettinyt TTK-juontajan roolista vetäytymistä – näistä asioista juontajakonkari haaveilee tulevaisuudessa 12:47
Mikko Leppilampi paljastaa, mistä lähtien hän on miettinyt TTK-juontajan roolista vetäytymistä – näistä asioista juontajakonkari haaveilee tulevaisuudessa

Beata Leppilampi muisteli viime vuotta kuvien muodossa.

Näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi ja Beata Leppilampi saivat viime vuonna ensimmäisen yhteisen lapsensa.

Mikolla oli eräänä sunnuntaina poikkeuksellisen jännittävä tilanne suorassa Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä, sillä samaan aikaan Beatalla oli supistuksia. TTK-tuotanto oli varotoimenpiteenä hankkinut Mikolle tuuraajan, juontaja Marja Hintikan.

Lopulta Mikko sai juonnettua lähetyksen ja pariskunnan Kaspian-poika syntyi seuraavalla viikolla.

Beata julkaisi vuodenvaihteessa kuvasarjan viime vuoden kohokohdista. Ensimmäisessä otoksessa perhe poseeraa harvinaisessa yhteiskuvassa ja sen lisäksi Beata on julkaissut useita muita herkkiä kuvia.

– 2021 - elämäni paras vuosi, Beata kirjoitti kuviensa yhteyteen.

Kaikki kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

Jos et näe kuvia, voit katsoa ne tästä.

– Olette suloinen, kaunis ja toisenne huolioiva perhe. Pikku herra Kaspian tuo ihania muistoja, eräs seuraaja ihastelee.

– Nää on niin ihania. Kaikkea hyvää, yksi someseuraaja toivottaa.

Beata kuvaili MTV Uutisille viime marraskuussa, kuinka synnytys meni hyvin, ja hän on täysin pienen Kaspianin lumoissa.

– Elämä muuttui totaalisesti. Tulee uusi tyyppi, johon rakastuu joka päivä enemmän ja enemmän. Se on ihanaa, kun hän on jo sen ikäinen, että alkaa tulla persoonaa – hän hymyilee ja lauleskelee.

Beata ja Mikko avioituivat viime kesänä ennen esikoislapsen syntymää, josta vain lähipiiri tiesi. Koronan vuoksi pariskunta ei järjestänyt isoja häitä.

– Meillä on suunnitelmissa ensi kesällä juhlat.

Lue myös:

    Uusimmat