BB-Niko: Näin tuen Esko Eerikäistä eron keskellä

Big Brother -voittaja Niko Nousiainen haluaa tukea Esko Eerikäistä.

Niko kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille jutelleensa Eskon kanssa. Myös Nikon kihlattu Sofia Ruusila on ollut puhelimitse yhteydessä eron toiseen osapuoleen, Martina Aitolehteen.

– Puhelimessa olemme puhuneet ja sanoin Eskolle, että jos hän haluaa puhua aiheesta enemmän, niin hän voi aina soittaa minulle. Esko voi myös tulla meille kylään, jos se auttaa, Niko kertoo.

Niko aloittaa helmikuussa jälleen keikat Scandinavian Hunkseissa. Kiertueella ja treeneissä hän uskoo juttelevansa lisää Hunkseihin kuuluvan Eskon kanssa.

– En halua kuitenkaan liikaa hössöttää aiheesta. Martina ja Esko ovat fiksuja ihmisiä, heidän on helpompi käsitellä asiaa kahdestaan ja ottaa sitten yhteyttä, mikäli tarvitsevat kuuntelijaa, Niko toteaa.

Niko ja Sofia ovat aiemmin vahtineet pariskunnan vuonna 2009 syntynyttä Victoria-tytärtä. Niko uskookin, että apu lapsenhoidossa voi olla yksi konkreettinen keino, millä he voivat auttaa pariskuntaa vaikeana aikana.

Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen avioituivat parin kuukauden seurustelun jälkeen vuonna 2007. Viime viikonloppuna Esko paljasti MTV3.fin Viihdeuutisille hakevansa avioeroa. Sekä Esko että Martina toimittivat avioerohakemukset Helsingin käräjäoikeuteen tiistaina. Martina on luvannut kommentoida eroa Korkojen kera -ohjelmassa 28. tammikuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat