Mainos

BB, CC, PP – tätä eri voiteiden kirjaimet merkitsevät

”Pelkän” meikkivoiteen ajat ovat historiaa: nyt tarjolla on BB,- CC- ja jopa PP-voiteita. Monen voiteen nimi merkitsee brändistä riippuen eri asiaa, mutta millaisia lupauksia erilaiset voiteet tekevät? 

BB

”BB” voi tulla esimerkiksi sanoista ” blemish balm”, kauneusvirhevoide, tai ”beauty balm”, siis kauneusvoide. Se kosteuttaa ja sävyttää ihoa peittäen ihon pieniä virheitä.

CC

CC-voide antaa enemmän peittävyyttä kuin BB-voide. Se toimii kuten meikkivoide. Kirjaimet voivat tulla sanoista ”color control” , värin kontrollointi, tai ”color correcting”, väriä korjaava. Voide taittaa punoitusta ja tasoittaa ihon väriä.

DD

”DD” merkitsee brändistä riippuen eri asiaa; se voi tulla esimerkiksi sanoista ”daily defense”, päivittäinen suojaus. Voide suojaa ihoa esimerkiksi auringolta. Älä silti hylkää aurinkovoidetta!

EE

Nimi merkitsee brändistä riippuen eri asiaa. Kirjaimet voivat tulla sanoista "even effect", tasoittava efekti, tai sanoista ”extra exfoliation”, lisäkuorinta. Voide hoivaa ihoa ja lupaa jopa auttaa irrottamaan kuollutta ihosolukkoa.

PP

PP-voide on monelle aivan uusi tuttavuus. Bright side -sivuston mukaan PP-voiteen nimi tulee sanoista ”pink perfect”, siis täydellinen pinkki. Se levitetään meikin alle; tarkoituksena on kirkastaa ihon väriä.

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.