Bayer Leverkusenilta järisyttävä nousu voittoon – taianomainen kausi sai uskomattomalla tavalla jatkoa

Bayer Leverkusen nousi hämmästyttävällä tavalla voittoon, kun se löi Qarabagin maalein 3–2 ja eteni Eurooppa-liigan puolivälieriin yhteismaalein 5–4.

Kuten viikko sitten Azerbaidzhanissa, Leverkusenin alku oli tahmea myös torstaina kotiyleisönsä edessä. Qarabag karkasi toisella jaksolla 2–0-johtoon Abdellah Zoubirin ja Juninhon maaleilla ja oli tarraamassa tiukasti kiinni jatkopaikkaan.

Viime viikon tapaan Leverkusen heräsi pelaamaan vasta kahden maalin takaa-ajoasemassa. Jeremie Frimpong toi Leverkusenin maalin päähän 72. peliminuutilla.

Sitten valokeilaan astui tshekkikärki Patrick Schick, joka iski ensin tasoituksen lisäajan toisella minuutilla ja upotti vielä Leverkusenin voittomaalin lisäajan kahdeksannella minuutilla.

Leverkusenin suomalaistähti Lukas Hradecky oli huilivuorossa ja seurasi jännittävän ottelun vaihtopenkiltä.

Voiton myötä Leverkusen eteni Eurooppa-liigan puolivälieriin.

Leverkusen ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä otteluakaan. Joukkueen tappioton putki on nyt peräti 37 ottelun mittainen.