Battle Beast -laulaja Noora Louhimo avoimena rakkaudesta – näitä ominaisuuksia hän etsii kumppanissa: "Jos oikea löytyy, sille tehdään tilaa"

3:59

Noora Louhimon elämässä olisi tilaa rakkaudelle.

Battle Beast -yhtyeen keulahahmo Noora Louhimo paljastaa saaneensa itseluottamusta Olet mitä syöt -ohjelman kautta. Vaikka vaatekoko on pienentynyt, on suurin muutos tapahtunut kuitenkin pään sisällä.

– En itsekään oikein olisi uskonut, että on ollut näin iso vaikutus. Lähdin ohjelmaan mukaan hyvin ennakkoluulottomasti ja toiveikkaana, Louhimo kertoi ohjelman pressitilaisuudessa.

Louhimo toivoi itselleen niin sanotusti potkua oikeaan suuntaan. Sen hän myös sai.

– Nään itsessäni radikaaleja muutoksia, varsinkin pään sisällä. Pienemmät vaatteet mahtuvat myös päälle. Itselleni suurin palkinto on ollut se, että asenne itseäni kohtaan on muuttunut positiivisemmaksi.

Palautettakin hän on saanut. Hyvä olo näyttäisi huokuvan myös ulospäin. 

– On tullut ihania kommentteja siitä, miten olen hoikistunut tai jotkut herrasmiehet ovat sanoneet, että näytän freshiltä. 

Louhimo elää parhaillaan ruokarytmien ja ulkoiluntäyteistä arkea, sillä hänen perheensä täydentyi juuri karvaisella ystävällä. 

– Perheeni täydentyi Bobi-mopsilla hiljattain. Kissamme totuttelevat uuteen karvaiseen kaveriinsa. 

Omaa rakasta Louhimolla ei kuitenkaan ole. Sellaiselle olisi tilaa, vaikka kämppiselämä on sujunut hänen mukaansa hyvin. 

– Kyllä rakkaudelle olisi tilaa elämässä, varsinkin jos oikea ihminen löytyy, sille tehdään tilaa. Täytyy vain löytää ihminen, joka kestää hektistä ja rempseää luonnettani.

Etsinnässä Louhimolla olisi persoona, joka pysyisi rempseän laulajan menossa mukana. 

– Kumppanin täytyisi olla tietyllä tavalla rauhallinen ihminen, joka heittäytyy seikkailuihin. Hän ei saisi olla kamalan mustasukkainen ja eroahdistusta poteva ihminen. Tien päällä saattaa aika ajoin olla kolmekin kuukautta, joten hänen pitäisi olla aika itsenäinen.

Olet mitä syöt alkaa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla ke klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja