Barcelonan superlupaus leikki ihmeellisesti – päävalmentaja otti kuumaa kentän laidalla

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman raivostui, kun joukkueen 18-vuotias superlupaus Ansu Fati temppuili Kiovan Dynamon maalin edessä jalkapallon Mestarien liigassa keskiviikkoiltana.

Joukkueurheilun syvimpiin periaatteisiin kuuluu, ettei voitolla leikitä. Fatin kikkailun voi kuitenkin tulkita lipsahtaneen moisen toiminnan puolelle.

Barcelona johti peliä 1–0, kun Kiovan Dynamon maalivahti Heorhi Bushtshan tupeloi ja Barcelonan Memphis Depay pääsi kääntämään huippupaikan kentälle toiseksi puoliajaksi tulleelle Ansu Fatille.

Kliinisen viimeistely-yrityksen sijaan Fati alkoi pomputella ja lopulta töpeksi pallon ohi maalin.

Barcelonan päävalmentajan Ronald Koeman reagoi tähän kentän laidalla raivoisasti. Kokenut Koeman tietää varsin hyvin, ettei maalin johdon kääntymiseen tarvita joskus kuin yksi tilanne.

Katso Fatin kikkailu ja Koemanin reaktio ylälaidan videolta.

Barcelona pysyi kuitenkin 1–0-johdossa ottelun loppuun saakka. Avausjaksolla syntyneen maalin iski Gerard Piqué, josta tuli Barcelonan historian vanhin Mestarien liiga -maalintekijä.

Voitto oli Barcelonalle tuiki tärkeä sen jälkeen, kun se oli hävinnyt kauden kaksi ensimmäistä Mestarien liiga -otteluaan. E-lohkoa johtaa puhtaalla pelillä, yhdeksällä pisteellä Bayern München. Benfica on neljällä pinnalla toisena, Barcelona kolmella pisteellä kolmantena ja Kiovan Dynamo yhdellä pinnalla lohkon hännillä.

Lue myös:

    Uusimmat