Bachelor-Sami muutti tyyliään tv-ohjelman jälkeen – "Ei meinaa tunnistaa"

Sami Toiviainen kertoo, mihin erityisesti kaipaa kumppania 0:41
Sami Toiviainen kertoi viime vuonna MTV Uutisille, mihin asioihin erityisesti kaipaa kumppania.

Sami Toiviainen etsi rakkautta Bachelor Suomi -ohjelmassa viime vuonna.

Sami Toiviainen nähtiin viime vuonna Bachelor Suomi -ohjelman toisena poikamiehenä etsimässä rakkautta. Poikkeuksellisesti ohjelmassa oli myös toinenkin poikamies Anton Aaltonen.

Toiviainen julkaisee harvakseltaan sosiaalisessa mediassa kuulumisiaan, mutta tällä viikolla hän postasi pitkästä aikaa itsestään kaksi kuvaa Instagram-tililleen.

Otoksissa Toiviainen on laiturilla ja paikkatiedoissa lukee Nummelan Hiidenranta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uusista kuvista paljastuu, että Toiviaisella on täysin erilainen hiustyyli kuin televisiossa, ja hän on kasvattanut myös viikset. 

– Ei meinaa tunnistaa jäbää, eräs kirjoittaa somekentässä.

Bachelor Suomi -ohjelma kuvataan jälleen ensi syksynä ja uutena Bachelorina nähdään 35-vuotias Joonas Kenttämies, joka asuu Los Angelesissa ja työskentelee ohjaaja-kuvaajana. 

Joonas etsii rinnalleen kumppania, jonka kanssa jakaa tämä upea elämä, seikkailut ja unelmat. 

Joonaksella on ollut aiemmin vakavia parisuhteita ja sydän on särkynyt, mutta usko rakkauteen ei ole hävinnyt. Häneen tekee vaikutuksen nainen, joka on aidosti läsnä, sydän auki kohtaamaan mitä tämä elämä antaa. Myös ripaus karismaa ja itsenäinen elämänasenne saa hänen sydämensä sykkimään tiiviimmin.  

– Haaveilen kodista täynnä lasteni naurua, koti ruuan tuoksua ja musiikkia. Unelmieni nainen on nähnyt ja kokenut elämää sen verran, että vaikeuksien kautta on oppinut myös tykkäämään itsestään ja nauttii elämästä ja haluaa vielä nähdä lisää, Joonas kuvailee.

Bachelor Suomi kuvataan tulevana syksynä ja haku ohjelmaan  on auki. 

Lue myös:

    Uusimmat