Bachelor-sinkku Saana, 37, pohti etenkin yhtä asiaa ennen sarjaan osallistumista: "Tosielämässähän tuo ei olisi yhtään fine""

Esittelyssä Bachelor 2022 2:05
Kurkista videolta – tällainen on Bachelor 2022!

Saana, 37, nähdään sinkkuna tulevalla Bachelor 2022 -kaudella.

Maaliskuussa starttaava Bachelor 2022-sarja esittelee kotikatsojille joukon rakkaudennälkäisiä sinkkuja, joista yksi on 37-vuotias Saana.

Myyntineuvottelijana työskentelevällä naisella on takanaan muutama pidempi suhde, joista pisin kesti 9 vuotta. Nyt hän on viettänyt viimeiset viisi vuotta sinkkuna.

Saana kertoo MTV Uutisille, että Bachelor on ollut hänen mielestään aina hyvin toteutettu ja asiallinen formaatti, ja että hän on usein vitsaillut ystäviensä kanssa hakevansa mukaan ohjelmaan.

– Kerran tuli haku vastaan ja sittenhän minä yllytin itseni hakemaan, hän naurahtaa.

Saana yllättyi siitä, miten nopeasti hän ystävystyi muiden ohjelmaan osallistuneiden naisten kanssa. Hän kertoo naisten villalla olleen hyvä ryhmähenki heti reissun ensimmäisestä päivästä alkaen.

Hyvästä ryhmähengestä huolimatta nainen vihjaa luvassa olevan myös pientä draamaa.

– Totta kai kun on 20 naista samassa talossa pitkän aikaa, niin väistämättä jossain kohtaa joku alkaa ärsyttää, hän sanoo.

Ennen kuvausten alkamista Saana mietti paljon, miten hän tulee suhtautumaan siihen, että useampi nainen tulee olemaan kiinnostunut samasta miehestä. Etenkin, jos hänelle itselleen herää tunteita Bacheloria kohtaan.

– Tosielämässähän tuo ei olisi yhtään fine tai normaalia, siinähän menisi ihan sekaisin. Mutta siellä vaan jotenkin osasi suhtautua eri tavalla, hän kertoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Bachelor 2022 tiistaina 1. maaliskuuta mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat