Bachelor-naisten kärsivällisyys on koetuksella – osa jää jälleen ilman treffikutsuja: "Kasvoi tatti otsaan"

Bachelor-naisten kärsivällisyys on koetuksella – osa jää jälleen ilman treffikutsuja: "Kasvoi tatti otsaan" 0:54
Katso videolta, miten villalla olevat naiset ottavat vastaan yksilötreffeiltä palaavat Johannan ja Fannin.

Bachelor Suomi -ohjelmassa miehet pääsevät tutustumaan osaan naisista syvemmin. Osa jää puolestaan ilman deittikutsuja ja sekös saa, joidenkin mielen musertumaan. 

Bachelor Suomi nähdään MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin. Mikko Parikan juontamassa ohjelmassa seurataan kahta poikamiestä, Sami Toiviaista ja Anton Aaltosta, jotka tapaavat sinkkunaisia.

Naiset pääsevät tutustumaan molempiin miehiin ja heillä on valta valita, kumpi miehistä kiinnostaa enemmän. Naisilla on mahdollisuus hyväksyä ruusu joko molemmilta tai vain heitä enemmän kiinnostavalta bachelorilta.

Anton ja Sami vievät kaikki naiset ryhmätreffeille vesipuistoon. Osa naisista on innoissaan, mutta osa vetäytyy omiin oloihinsa.

Myös yksilötreffejä vietetään meren äärellä. Malttamattomaksi tunnustautuva Nea myöntää suoraan, että kutsutta jääminen ottaa aivoon.

– Kyllä mulle kasvoi sellainen jäätävä tatti otsaan. Harmittaa ihan huolella, hän sanoo.

Myös Miili kertoo potevansa jo kovaa ikävää Antonia kohtaan, sillä kaksikko eivät olleet päässeet vähään aikaan tapaamaan. 

– Olen ollut nyt ihan seinäruusuna täällä, Miili harmittelee. 

Myös muut naiset alkavat olla kärsimättömiä, kun yksilötreffit venyvät iltaan asti. Katso videolta, miten villalla olevat naiset ottavat vastaan yksilötreffeiltä palaavat Johannan ja Fannin.

Ruususeremoniassa malttamattomat Nea ja Miili tekevätkin yllättävät päätökset. 

Bachelor Suomi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. Bachelor: Ruusun jälkeen alkaa MTV Katsomossa tiistiaisin. 

Bachelor Suomi on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat