Jenna, 33, päätti lähteä mukaan Bachelor-ohjelmaan juuri ennen kuvausten alkua: "Idea jäi kutkuttamaan"

Esittelyssä Bachelor 2022 2:05
Kurkista videolta – tällainen on Bachelor 2022!

33-vuotias kahvilabaarin vuoropäällikkö Jenna nähdään tulevalla Bachelor 2022 -kaudella.

Rakkausformaattien ystäville on luvassa ruudun täydeltä viihdettä, kun Bachelor-ohjelma starttaa maaliskuussa. Yksi tulevalla kaudella nähtävistä sinkkunaisista on 33-vuotias porvoolainen Jenna.

Sosiaaliseksi ja ulospäinsuuntautuneeksi itseään kuvaileva nainen hyppäsi ohjelmaan mukaan juuri ennen kuvausten alkamista.

– Puoliksi vitsillä sen hakemuksen täytin, ja sitten kun minuun otettiin yhteyttä, niin idea jäi kutkuttamaan, hän kertoo.

– Minulla oli sellainen fiilis, että sopisin yhteisöön, jossa ollaan vähän kuin aikuiset naiset rippileirillä, Jenna nauraa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jenna pohtii, että mikäli yksi poikamies deittailisi tosielämässä montaa naista samaan aikaan, eivät osapuolet luultavasti olisi yhtä hyvässä hengessä keskenään.

Tässä tapauksessa ohjelmaan osallistuneilla sinkuilla ei kuitenkaan ole tiedossa, kuka Bachelor on ja tulevatko he edes kiinnostumaan hänestä.

– Normaalissa elämässä jos 20 naista tappelee yhdestä miehestä, niin luultavasti kaikki 20 ovat hänestä kiinnostuneita. Mutta nyt me lähdimme takki auki katsomaan, onko edes joku kiinnostunut, hän kuvailee.

Jenna povaa tulevan Bachelor-kauden olevan erilaisista syistä dramaattinen, kuin tosi-tv-formaatit yleensä ovat.

– Mutta ei semmoista, että riepotellaan ihmissuhdedraamoilla, koska me tulimme niin hyvin juttuun kaikkien kanssa. Mielestäni se on enemmän sellainen asia mitä pitää juhlistaa, että 20 naista tulee noin hyvin juttuun.

Bachelor 2022 tiistaina 1. maaliskuuta mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat