Bachelor-Tuomas paljastaa nykytilanteensa Hannan kanssa: "Kun tutustuimme enemmän..."

Bachelor-Tuomas kertoo, mitä tekisi jälkikäteen toisin 1:02
Bachelor-Tuomas kertoo, mitä tekisi jälkikäteen toisin

Tuomas paljastaa, mitä hänen rakkauselämäänsä kuuluu.

Bachelor 2022 -kausi on taputeltu ja poikamiesten viimeiset valinnat ovat vihdoin selvillä. Viimeisessä jaksossa nähtiin tunteellinen valintaseremonia, jonka päätteeksi Tuomas ojensi viimeisen ruusunsa Hannalle kertoen, että haluaa jatkaa tämän kanssa yhteistä taivalta.

Kaksikko vieraili yhdessä viimeisessä Ruusun jälkeen -jaksossa, jossa he kertoivat juontaja Mikko Parikalle lähteneensä sittemmin eri teille. Hanna kertoi Tuomaksen pistäneen kaksikon jutun poikki vain kahden tapaamiskerran jälkeen.

Tuomas kertoo MTV Uutisille, että vaikka kaikki "peruspalikat" olivat kohdillaan, kaksikon arvot kohtasivat ja Hanna oli mielenkiintoinen ihminen, jäi heidän väliltään puuttumaan jotain oleellista.

– Kun tutustuimme enemmän, niin minulla vahvistui semmoinen fiilis, että tässä ei ole semmoista kemiaa ja jotain selkeää puuttuu kuitenkin väliltämme, Tuomas kertoo.

– Olimme viettäneet useammat treffit kuvauksissa ja Suomessa, mutta siitä huolimatta itselläni oli semmoinen aika vahva tunne jatkuvasti, että tämä ei tunnu oikealta. Se oli se, joka johti päätökseeni, etten halunnut jatkaa tapailua, hän jatkaa.

Tuomas kertoo toivovansa, että kaksikon välit ovat edelleen hyvät. Parivaljakko on miehen mukaan jutellut ohjelman alettua muutaman kerran somessa ja puhunut kerran puhelimessa, mutta muutoin he eivät ole pitäneet yhteyttä.

Tuomas paljastaa viihtyvänsä tällä hetkellä sinkkuna.

– Ei ole mitään meneillään, nyt olen vain katsellut ohjelmaa. Elämäntilanteeni on muutenkin ollut nyt sellainen, että on ihan kivakin olla miettimättä sitä puolta liikaa, kun deittaili niin paljon ja intensiivisesti kuvausten aikana, hän sanoo.

Tuomas jakaa viimeisen ruusunsa 0:56
Tällainen oli hetki, jolloin Tuomas ojensi Hannalle viimeisen ruusunsa

Välit muihin osallistujiin

Tuomas kertoo pitäneensä tiiviisti yhteyttä muiden ohjelman osallistujien kanssa. Hän sanoo viestitelleensä ohjelmaan osallistuneiden sinkkunaisten kanssa muun muassa Bachelor-jaksoissa nähdyistä käänteistä.

Jaksojen sisällöistä keskusteleminen on ollut miehen mukaan helppo tapa jatkaa tutustumista ohjelman ulkopuolella.

Tuomas sanoo tutustuneensa näin jälkikäteen parhaiten Sallaan. Yhteyttä on pidetty säännöllisen epäsäännöllisesti myös muun muassa Sarin, Katjan ja Jennan kanssa.

– En tiedä, kuka (heistä) on läheisin, koska kaikkia on tullut nähtyä suhteellisen harvakseltaan. Se on ollut enemmänkin, että viestitellään. Mutta ehkä nuo neljä olisi sellaiset nimet, ketkä nostaisin.

Jälkeenpäin käydyt keskustelut ovat tapahtuneet nimenomaan kaveripohjalla, ilman romanttisia sävyjä.

– Ehkä sekin tekee tilanteesta kivan, ettei siinä ole mitään (romanttista) taka-ajatusta, hän tarkentaa.

Tuomas sanoo olevansa iloinen, että lähti mukaan Bachelor 2022 -ohjelmaan. Hän kuvailee kokemuksen olleen ainutlaatuinen.

Lue myös:

    Uusimmat