Baarin uskomaton kokeilu: Asiakkaille krapulajoogaa

Joogan sanotaan auttavaan monelaisiin vaivoihin, mutta voiko siitä olla todella apua myös krapulaan?

New Yorkin Brooklynissa sijaitsevassa Cobra Barissa voit viettää lauantaina railakkaan kostean illan ja saapua sunnuntaina takaisin rikospaikalle potemaan vuosisadan morkkista. Brooklynilaisessa baarissa järjestetään nimittäin sunnuntaiaamuisin krapulajoogaa, joka keskittyy tarjoamaan helpotusta tiettyihin krapulaa pahentaviin kehonosiin.

Joogaohjaajana toimii naisbaarimikko Reagan Wilson, joka avittaa krapulaisia kurssilaisia eroon sekä fyysisestä että henkisestä pahoinvoinnista.

– Kurssillani on ollut ihmisiä, jotka ovat nukahtaneet kesken kaiken. Kerran kun olimme lattialla , yksi oppilaista kierähti ja nukahti siihen paikkaan. Autoin hänen jalkansa mukavampaan asentoon. Jos sinun täytyy nukkua, sinun täytyy nukkua, Wilson nauraa.

Wilsonin mukaan kevyt harjoittelu auttaa monia unohtamaan edellisillan kiusalliset tilanteet.

– Aloitan tunnit kehoittamalla ihmisiä unohtamaan kaiken. Käsken heidän unohtaa edellisillan nolot puhelut.

Jos pelkkä jooga ei vielä riitä, voi harjoittelun jälkeen nauttia samaan laskuun baarissa alkoholittoman Mimosa-drinkin tai alkoholipitoisen Bloody Maryn, joiden sanotaan auttavan krapulaan. Wilsonin joogatunteja on tarjolla myös perjantaisin happy hourin aikaan.

Lähde: Daily Mail

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja