Avokadopastan tekijät: "Panostamme jokaiseen annokseen kuin se olisi juhla-ateria"

Huikeasta avokadopasta-reseptistä tutuksi tulleet Alexander ja Hanna Gullichsen eivät ole juhlaruokien perään, sillä haluavat nauttia jokaisena arkipäivänä upeista juhlallisista mauista.

Safkaa maanantaista sunnuntaihin -kirjaa rustailevien Hannan ja Alexanderin mielestä on kuitenkin tärkeää panostaa jokaiseen annokseen, kuin se olisi juhla-ateria.

– Minun mielestä ykkösenä on se ihan tavallinen arki. Nautitaan normaalista päivästä ja tehdään se helposti ja perheen kanssa. Ennen kaikkea on tärkeää syödä kaikkea hyvää ruokaa, Alexander toteaa.

– Me ei stressata mistään pyhistä tai juhlista. Me ei syödä sen paremmin pyhänä kuin arkenakaan, Hanna naurahtaa.

Alexander kuitenkin toteaa Makuja.fi:lle, että isolle porukalle ruokaa valmistaessa kannattaa kuitenkin suunnitella normaalia enemmän. Hyvä suunnitelma helpottaa ruoka-annosten valmistamista ja monet epäonnistumiset jäävät takuulla kokematta.

Pari toitottaa hyvän ja helpon ruoan puolesta ja uskookin innostavansa ihmisiä ensi vuoden puolella nähtävän Meidän Safkaa -ohjelman avulla kokkaamaan päivittäin herkullisia ruoka-annoksia.

Tällä hetkellä pari vielä valmistelee Safkaa maanantaista sunnuntaihin -kirjaan tulevia reseptejä ja viimeistelevät Meidän Safkaa -ohjelman jaksoja. Kirjasta löytyy yli kuusikymmentä reseptiä, joten lukijat löytävät takuulla runsaasti vaihtelevia annoksia arkipäiviin.

Meidän Safkaa -ohjelma AVAlla keväällä 2014.

(IRA JUVONEN – MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat