Aviomies löysi lentoemännän salaisen seksipäiväkirjan ja yritti julkaista sen – lentoyhtiöltä lentokielto miehelle

0:49

Katkeran aviomiehen suunnitelma julkaista lentoemäntänä toimivan vaimonsa salainen seksipäiväkirja koki takaiskun, kun mies sai lentoyhtiöltä lentokiellon.

Yllä olevalla videolla pohditaan, pettävätkö miehet vai naiset enemmän. Löytyykö eroja?

Kun eräs aviomies löysi vaimonsa, neljän lapsen äidin, kirjoittaman salaisen päiväkirjan tämän tietokoneelta, hänelle selvisi, että vaimo oli ollut uskoton.

Päiväkirjassa 48-vuotias, lentoemäntänä hollantilaisella Transvia-lentoyhtiöllä työskentelevä vaimo kirjoitti lentokoneessa ja hotelleissa tapahtuneista seksikohtaamisistaan, kertoo muun muassa australialainen News.com.au-sivusto.

Salaisia rakastajia oli päiväkirjan mukaan ollut useita, suuri osa heistä naisen kollegoja, naimisissa olevia lentäjiä.

Oikeuskäynti päiväkirjan pitämiseksi salassa

Päiväkirjan löydettyään raivostunut aviomies lähetti sen eteenpäin medioille vuonna 2016, ja otti yhteyttä erääseen päiväkirjassa mainittuun Transavian pilottiin.

Sittemmin aviomiehestään eronnut vaimo on taistellut oikeusteitse pitääkseen päiväkirjan yksityiskohdat pois mediasta. Apuna taistelussa on ollut Transavia, joka on pyrkinyt suojelemaan yhtiön ja henkilökuntansa mainetta.

Loppujen lopuksi ex-pariskunta pääsi yhteisymmärrykseen, eikä yksityiskohtia päiväkirjasta julkaista.

Miehen kostoretki päättyi kuitenkin hänen itsensä kannalta muutoinkin ikävästi, sillä Transavia ei hyvällä katsonut henkilökuntansa mollausta ja lätkäisi miehelle viiden vuoden lentokiellon yhtön koneilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja