Avioerokohun jälkeen BB-talon jättänyt Sini siirrettiin sivuun työtehtävistään – "Toimistomme on päätynyt ikävään julkisuuteen"

BB-voittajat Aso Alanso, Sauli Koskinen ja Sari Nygren tunnistetaan jatkuvasti

Maanantaina avioerokohun takia Big Brother -talosta lähtenyt Sini on siirretty sivuun työtehtävistään.

Big Brother -ohjelmassa nähtiin maanantaina yllättävä käänne, kun porilainen 33-vuotias varatuomari ja asianajaja Sini jätti BB-talon henkilökohtaisten syiden vuoksi vietettyään talossa vain reilun viikon.

Seiska oli uutisoinut aiemmin maanantaina, että Sinin aviomies jätti viime viikon perjantaina yksin avioerohakemuksen. Tieto vahvistettiin maanantaina Satakunnan käräjäoikeudesta myös MTV Uutisille.

Torstaina Seiska kertoi ensimmäisenä, että Sini on siirretty sittemmin sivuun myös työstään asianajotoimistossa. Myös Ilta-Sanomat uutisoi saaneensa asianajotoimistolta tiedotteen asiasta.

Myöhemmin sama tieto löytyi myös yrityksen verkkosivuilta. Tiedotteen mukaan Sinin osallistuminen Big Brotheriin oli antanut asianajotoimistolle julkisuutta, joka vaikutti päätökseen.

– Asianajotoimistomme on päätynyt ikävään julkisuuteen työntekijämme tosi-tv-sarjaan osallistumisen vuoksi. Asianajajamme Sini Liljeqvist on toistaiseksi sivussa tehtävistään, eikä osallistu toimiston työn arkeen, toimisto verkkosivuilla kerrottiin.

– Haluamme tuoda esille ja vakuuttaa, että toimintamme jatkuu täysin normaalisti. Motivoitunut ja osaava joukkomme tarjoaa jatkossakin asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua, tiedotteessa kerrottiin lisäksi.

Ennen avioerokohua naimisissa oleva Sini oli lähentynyt Bir Brother -talossa 26-vuotiaan Artun kanssa. Kaksikko oli halaillut toisiaan ja nukkunut lusikassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja