Aviciin kuolemasta uutta tietoa – löytyi kuolleena Omanin sulttaanin sukulaisen asunnosta

1:02

Aviciin kuolemasta tihkuu uutta tietoa. Viimeisimmän tiedon mukaan 28-vuotias dj löytyi kuolleena Omanin sulttaanin sukulaisen hienostoasunnosta.

Ruotsalaisen Aftonbladet-lehden mukaan Avicii eli oikealta nimeltään Tim Bergling löydettiin kuolleena hienostoalueella sijaitsevasta asunnosta, jonka omistaja on sukua Omanin sulttaanille Qaboos bin Said al Saidille. Hän on arabimaailman pitkäaikaisin hallitsija ja yksinvaltias.

Kiinteistö sijaitsee muutaman kilometrin päässä Muscatista. Alueella elää lähinnä Omanin yläluokkaan kuuluvia ihmisiä.

Poliisin komentaja Abdul Hakeem kertoo lehdelle, että sinä päivänä, kun Avicii löydetiin, poliisit saivat hälytyksen kyseisestä asunnosta.

– Hälytys tuli ja se päätyi suoraan poliisin päämajan toimistoon. Näin se toimii suurissa tapauksissa. Lähetimme paikan päälle auton ja kaksi miestä. He turvasivat paikan. Sisälle asuntoon meni poliiseja ja tutkijoita pääkonttorista, Hakeem kertoo. 

Hänen mukaansa poliisit löysivät Aviciin asunnosta kuolleena. 28-vuotias dj löydettiin kuolleena viime perjantaina 20. huhtikuuta.

Omanin poliisin mukaan Berlingin kuolemaan ei liity rikosta. Virallinen kuolinsyy on kuitenkin vielä epäselvä. Berlingin vanhemmat ja kolme sisarusta matkustivat viime Omaniin viikonloppuna hakemaan Berlingin ruumiin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja