Mainos

Aviciin perheeltä koskettava lausunto musiikkitähden kuolemasta: "Timiä ei oltu tehty bisneskoneistoa varten"

1:02

Aviciin perhe julkaisi lausunnon koskien musiikkitähden ennenaikaista kuolemaa.

Artistinimellä Avicii maailmansuosioon noussut Tim Bergling löydettiin kuolleena viime perjantaina Omanissa. Nyt Berglingin perhe on julkaissut lausunnon, jossa muistetaan kuollutta EDM-tähteä.

– Tim oli etsijä, hauras taiteilijasielu, joka etsi vastauksia elämän tarkoitusta koskeviin kysymyksiin. Hän oli ylisuorittava perfektionisti, joka matkusteli ja työskenteli kovasti, johtaen valtavaan stressiin. Lopetettuaan kiertämisen, hän halusi löytää tasapainon elämässään ollakseen onnellinen ja tehdäkseen sitä, mitä hän eniten rakasti: musiikkia, perheen lausunnossa luki.

Berglingin perheen mukaan tämä kamppaili elämään ja onnellisuuteen liittyvien ajatusten kanssa jatkuvasti. Avicii joutui jättämään keikkalavat vuonna 2016 heikon terveytensä takia. Hän oli kuollessaan 28-vuotias.

– Timiä ei oltu tehty bisneskoneistoa varten. Hän oli herkkä ihminen, joka rakasti fanejaan, mutta karttoi valokeilaa. Tim, sinä tulet aina olemaan rakastettu. Persoonasi ja musiikkisi tulevat pitämään muistosi elossa, lausunto päätti.

Musiikkisuuruudet, kuten Madonna ja Calvin Harris jakoivat osanottonsa sosiaalisessa mediassa kuultuaan Aviciin kuolemasta. Edesmenneelle elektronisen musiikin tähdelle on järjestetty lukuisia tribuutteja. Tukholmassa tuhatpäinen kuoro lauloi Aviciin suurimpia hittejä, Hollannin Uthrechtin kaupungissa Aviciin hittejä soitettiin kaupungin kellotornissa.

Lähde: CNN

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.