AVA tapasi Smash-tähdet New Yorkissa: Edessä räiskyvä tuotantokausi

AVA pääsi tapaamaan Smash-tähtiä New Yorkissa. Näyttelijät kertovat, että sarja tulee räiskyen toiselle tuotantokaudelle.

Smash-sarja palaa ruutuun 12. toukokuuta AVAlla toisen tuotantokauden uusin jaksoin. Musiikin ystäviä hemmotellaan tulevalla kaudella kolmen uuden musikaalin sävelillä.

– Toisella kaudella on upouusi Hit List -musikaali, joka tuo aivan uutta musiikkityyliä sarjaan. Lisäksi vierailemme muissa musikaaleissa. Laulan yhdessä kohdassa jopa klassisen kappaleen, sarjassa laulaja Ivy Lynn esittävä Megan Hilty kertoo.

Joukko uusia näyttelijöitä

Sarjassa nähtävät uudet musikaalit tuovat myös vakiojoukkoon tuoreita näyttelijöitä. Rock-henkinen musiikki syntyy säveltäjä Jimmy Collinsin (näyttelijä Jeremy Jordan) kynästä. Aisaparinaan hänellä on nuori Kyle Bishop, jota esittää Andy Mientus. Karenin uutena kämppäkaverina esittäytyy puolestaan Ana Vargas (Krysta Rodriguez).

Smashin näyttelijäkaartissa nähdään vierailijoina myös musiikkimaailman suurimpia tähtiä, kuten Jennifer Hudson, Liza Minelli, Sean Hayes ja Jesse L. Martin.

Kuvassa Andy Mientus, Krysta Rodriguez ja tuottaja Josh Safran.

Suhdekiemurat jatkuvat

Suhdekiemuroitakaan ei Smashin toiselta tuotantokaudelta puutu.

– Mietin, mitä voin paljastaa. On ihmisiä, joiden polut kohtaavat. Syntyy erilaisia kohtaamisia. Toisella tuotantokaudella tapahtuu paljon loppua kohden, Debra Messing naurahtaa salamyhkäisesti.

Käsikirjoittaja-säveltäjä-työparin Julian (Messing) ja Tomin (Christian Borle) suhdetta koetellaan.

Näyttelijä Katherine McPhee ja Jeremy Jordan tulevat juttuun myös tosielämässä.

Ensimmäisen tuotantokauden tähden Karenin (Katherine McPhee) ja ohjaaja Derekin (Jack Davenport) välillä on edelleen kemiaa. Uusi hahmo Jimmy tuo säpinää ihmissuhderintamalla.

– Ivy yrittää tällä kaudella kääntää elämänsä ympäri tekemällä paljon muutoksia sekä henkilökohtaisessa elämässään että urallaan. Suhde Karenin kanssa vaihtelee edestakaisin ystävyydestä vihamielisyyteen. Heillä on paljon kauniita hetkiä tällä kaudella, mutta he ottavat myös useasti yhteen, Megan Hilty kuvailee roolihahmoaan.

Christian Borle, Megan Hilty ja Leslie Odom analysoivat roolihahmojaan.

Todellisen tuntuinen Broadway-yhteisö

Todellisuudessakin musikaalilavoilla näyttelevät Borle ja Hilty viittaavat jatkuvasti "Broadway-yhteisöön". Ei siis ole hatusta tempaistua, että sarjassa musikaaliporukkaa verrataan perheeseen, jossa kaikki tietävät kaiken toistensa elämästä.

Onko kilpailu yhtä kovaa todellisessa Broadway-elämässä?

– En ole ikinä nähnyt, että kaksi ihmistä olisi joutunut näin vastakkain. Toisia näkee kuitenkin koko ajan pukuhuoneessa ja tietää kuka kilpailee samoista rooleista. Ivyn ja Karenin tilanne ei ole välttämättä kovin epärealistinenkaan, Hilty pohtii.

Smash AVAlla sunnuntaisin klo 22.00.


Teksti: AVA/ Heidi Lehmuskumpu, New York

Kuvat: AVA / NBC

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja