AVA Elokuva: Jospa se vain olisi totta

Ihanan Reese Witherspoonin tähdittämä Jospa se vain olisi totta -elokuva nähdään AVAlla perjantaina 19.4. klo 21. Oletko nähnyt romanttisen komedian? Jaa leffakokemuksesi ja voita!

Fantasiasävyin silatussa, romanttisessa kummitustarinassa elämäänsä väsynyt puutarha-arkkitehti David (Mark Ruffalo) vuokraa penthouse-kämpän huomatakseen että se ei olekaan asumaton: edellinen asukki, sinkku työnarkomaanilääkäri Elizabeth (Reese Witherspoon) on kylläkin joutunut auto-onnettomuuteen ja sitä myöten koomaan, mutta hänen ihmishahmoinen henkensä ei suostu muuttamaan asunnosta...

(Just Like Heaven) Ohjaaja: Mark Waters, USA 2005, 95. Pääosissa: Reese Witherspoon, Mark Ruffalo, Donal Logue, Dina Spybey, Ben Shenkman, Jon Heder, Ivana Milicevic.

"Rakastan romanttisia komedioita, eikä tämän elokuva ole poikkeus!" Hanna

"Tässä elokuvassa ihastuin täydellisesti Reese Witherspooniin ja kaunottaren komediallisiin taitoihin! Kaunis, hauska ja hurmaava nainen :)" Matti

"Ihana, sydäntälämmittävä romanttinen komedia, jättää taatusti hyvälle mielelle." Laura

Jaa leffakokemuksesi ja voita!

Oletko nähnyt suosikkielokuvan aiemmin? Mitä mieltä olit Reese Witherspoonin ja Mark Ruffalon kemiasta? Jaa leffakokemuksesi Jospa se vain olisi totta -leffasta! Samalla osallistut kilpailuun. Kaikkien elokuvakokemusten kirjoittajien kesken arvotaan Finnkinon leffalippuja!Lue ohjeet.

Lue myös:

    Uusimmat