AVA Elokuva: Anna palaa 2

Suositun komedian jatko-osa Anna palaa 2 nähdään AVAlla lauantaina 22.06. Oletko nähnyt leffan? Jaa elokuvakokemuksesi ja voita!

Raikkaan nuorisokomedian energisessä jatko-osassa Whittier ja Monica suuntaavat opiskelemaan haaveenaan päästä mukaan yliopiston maineikkaaseen ja menestyksekkääseen cheerleader-joukkueeseen. Pian käy kuitenkin ilmi, että loistokkaalla cheerleader-elämällä on myös kääntöpuolensa, sillä erilaisuutta ei liiemmin suvaita.

Tytöt eivät nimittäin tule toimeen koulun cheerleader-jengin tyrannimaisen pomon kanssa. Yhdessä tytöt päättävät muuttaa joukkueen kapeakatseisia asenteita – tavalla tai toisella...

"Cheerleader elokuva joka on suunntattu nuorille tytöille pääasiassa joita kyseinen urheilulaji kiinnostaa, myös pojat sitä voivat innostua katsomaan vähäpukeisten tyttöjen vuoksi. Elokuva on katsottava ja juoni on vähän samantyyppinen kuin elokuvan ensimmäisessa osassa mutta jää kyllä valitettavasti ensimmäisen varjoon." Linda

(Bring It On Again) Ohjaus: Damon Santostefano, USA 2004 (87'). Pääosissa Anne Judson-Yager, Bree Turner, Kevin Cooney, Faune A. Chambers, Bryce Johnson, Richard Lee Jackson ja Joie Lenz. Elokuva nähdään AVAlla lauantaina 22.06. klo 22:00.

Jaa leffakokemuksesi Anna Palaa 2 -elokuvasta ja osallistu kilpailuun! Kaikkien elokuvakokemusten ja arvostelujen kirjoittajien kesken arvotaan Finnkinon leffalippuja!Lue ohjeet.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja