Autovarkaan kiinniotto kävi kalliiksi yleisurheilun supertähdelle – julkaisi lohduttoman kuvan tilanteestaan

Naisten moukarinheiton ykkösnimi Anita Wlodarczyk ei pysty osallistumaan yleisurheilun MM- ja EM-kisoihin. Puolalaistähti joutui autovarkaan kiinnioton seurauksena leikkaukseen ja 36-vuotiaan kausi on ohi.

Maailmanennätyksen haltija ja kymmenen arvokisakultaa voittanut Wlodarczyk oli aiemmin kertonut, että varas oli yrittänyt varastaa hänen autonsa, mutta hän oli pystynyt estämään varkauden.

– Otin rosvon kiinni itsekseni ja luovutin hänet poliisille. Sain valitettavasti maksaa siitä lihasvammalla, Wlodarczyk kertoi tuolloin.

Nyt 36-vuotias puolalainen on kertonut Instagramissa, että lihasvamma on sen verran vakava, että kausi on ohi. Wlodarczyk leikattiin tiistaina ja repeytynyt reisilihas kiinnitettiin takaisin. 

– Joskus kohtalo haluaa jotain muuta. Kauteni on ohi. Kun juoksin varkaan perässä, niin reisilihakseni repesi. Adrenaliini pumppasi niin lujaa, että en edes tuntenut sitä, kun se tapahtui, mutta leikkaus on onnistunut. Teen kaikkeni ollakseni takaisin ensi vuonna, Wlodarczyk kirjoitti.

Puolalaisen tavoitteena on palata vuoden ensi vuoden MM-kisoihin ja tavoitella vuotta myöhemmin uransa neljättä olympiakultaa Pariisin kisoissa. 

Katso alta Wlodarczykin julkaisu.

Lue myös:

    Uusimmat