Autovaras järkyttyi kurkattuaan pöllimänsä Hondan takapenkille – ajoi takaisin rikospaikalle ja uhkasi soittaa poliisit

Näin turvatyynyillä varustettu turvaistuin toimii kolarissa 0:10
Näin turvatyynyllä varustettu turvaistuin toimii kolarissa.

Vaikka autovarkaus on ehdottoman tuomittava rikos, oli tällä varkaalla kuitenkin tietyllä tavalla sydän paikallaan.

Kun autovaras jää kiinni tekosistaan, on ihan ymmärrettävää, että paikalle halutaan kutsua poliisi. Harvemmin homma menee kuitenkaan niin päin, että varas on se, joka olisi valmis kutsumaan virkavallan paikalle.

Näin kuitenkin tapahtui lauantaiaamuna Oregonissa, Yhdysvalloissa.

Kaupan ulko-oven eteen pysäköidyn ja käynnissä olleen Hondan bongannut mies luuli elämänsä tilaisuuden koittaneen, hyppäsi autoon ja ajoi pois paikalta.

Hän kuitenkin kauhistui huomattuaan, että takapenkillä istuikin 4-vuotias lapsi. Lapsen äiti oli pysäköinyt auton aivan pikkukaupan oven ja jättänyt kiesin käyntiin lapsen istuessa takapenkillä. Äiti itse oli kaupassa sisällä vain muutaman metrin päässä autostaan.

Tajuttuaan tilanteen, autovaras palasi välittömästi takaisin parkkipaikalle, antoi lapsen ulos kaupasta tulleelle äidille ja rähjäsi tälle tämän toiminnasta uhaten soittaa poliisille, kunnes hyppäsi takaisin juuri varastamaansa autoon ja ajoi pois paikalta.

Erikoista kyllä, viranomaiset kertoivat olevansa kiitollisia miehen toiminnasta, mutta lisäsivät toki etsivänsä vuosimallin 2013 hopeista Honda Pilotia.

Lähteet: Oregon LiveInsider

Lue myös:

    Uusimmat