Autotalli kuin Bond-pahiksella tai Batmanilla: Aston Martin rakentaa asiakkailleen aivan uskomattomia autogallerioita

Tällaisia ökytalleja Aston Martin ryhtyy rakentamaan asiakkailleen 1:09
Tällaisia ökytalleja Aston Martin ryhtyy rakentamaan asiakkailleen.

Brittiläinen urheilu- ja luksusautovalmistaja Aston Martin haluaa, että sen varakkaimpien asiakkaiden harvinaiset autot saavat ympärilleen arvoisensa tilat.

Aston Martin ei rajoita toimintaansa pelkkien autojen valmistukseen ja myyntiin. Se on mukana Miamin keskustaan rakentuvassa luksuspilvenpiirtäjäprojektissa, ja nyt se haluaa tarjota kaikkein äveriäimmille asiakkailleen vieläkin ökyisämpää palvelua.

Kyseessä on Automotive Galleries and Lairs -niminen projekti, joka viittaa hyvin vapaasti suomennettuna arvokkaille autoille suunniteltuihin ökytalleihin. Kukapa sitä haluaisi säilyttää tyyristä autokokoelmaansa tavanomaisessa autotallissa.

Pebble Beachin Concours d'Elegance -autonäyttelyssä julkistettu projekti on idealtaan yksinkertainen: Aston Martinin suunnittelijat ja maailmankuulut arkkitehdit suunnittelevat ja toteuttavat autovalmistajan äveriäimmille asiakkaille uskomattoman upeita autotalleja. 

Itse asiassa koko autotalli-sana kuulostaa turhan rahvaanomaiselta, kun näitä kuvia katselee. Katso esimerkkisuunnitelmia Bond-pahiksille tai Batmanille sopivista autotalleista artikkelin yllä olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat