Automyyjä tehtaili miljoonia olemattomilla Porscheilla – kukaan ei tiedä, missä hän on nyt

0:32

Suuren autoliikkeen markkinointivarajohtaja teki katoamistempun asiakkailta petoksella hankituilla rahoilla.

Pääkuvan video

Paavon poika teki perheen Corollasta "ralliauton"

Floridalainen Champion Porsche on noussut maineeseen Yhdysvaltain suurimpana Porsche-jälleenmyyjänä. Kiitoksen yhtiön menestyksestä on katsottu kuuluvan ainakin osaksi markkinointivarajohtaja Shiraaz Sookrallille, joka on työskennellyt yrityksen palveluksessa kymmenen vuoden ajan.

Nyt Champion on kuitenkin joutunut skandaalin kouriin, sillä kehuja kerännyt Sookralli teki katoamistempun 2,5 miljoonan asiakkailta kerätyn dollarin kanssa.

Katso Champion Porschen esittelyvideo alta.

Champion on luonnollisesti haastanut Sookrallin oikeuteen. Haasteessa entistä markkinointitykkiä kuvaillaan taloudellisesti epätoivoiseksi huijariksi, joka vei 24 asiakkaansa rahat autoilla, joita ei todellisuudessa edes ollut olemassa. Sookrallilla kerrotaan olleen luottokorttivelkoja pelkästään American Express -yhtiölle lähes 180 000 dollarin edestä.

Sookralli oli perustanut huijaustaan varten useita pöytälaatikkoyrityksiä, joiden kautta hän keräsi etukäteismaksuja myymistään olemattomista autoista. Kun viranomaiset pääsivät Sookrallin jäljille, oli peiteyhtiöiden tilit jo tyhjennetty ja Sookralli itse kadonnut.

Champion on sanoutunut irti entisen työntekijänsä toimista, eikä yrityksellä ole sen edustajan mukaan ollut tietoa Sookrallin harjoittamasta vilunkipelistä. Väitteeseen voinee suhtautua varauksella, sillä Champion haastettiin jo aiemmin tänä vuonna oikeuteen Sookrallin tekemistä hämäristä kaupoista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja