Mainos

Autoilija, tätäkään palvelua et tiennyt tarvitsevasi – lähetti livahtaa autoosi digiavaimella

1:13

Volvo tuo autoilijoille palvelun, jossa tekemäsi verkko-ostokset toimitetaan autoosi – pikana.

Autojen yhteystoimintojen eturintamassa kulkeva Volvo on käynnistämässä uutta palvelua, joka lupaa toimittaa verkko-ostokset autoon alle kahdessa tunnissa.

Yhteistyö ruotsalaisen urb-it startup-yrityksen kanssa tarjoaa Volvolle mahdollisuuden laajentaa jo hyväksi havaittua tuotteiden toimituspalvelua, ja se luo perustan muille uraa uurtaville palveluille, jotka muuttavat Volvon mukaan tapaamme käyttää autoja.

Digitaaliavain lähetille

– Ymmärrämme kehittämämme verkko-ostosten toimituspalvelun arvon. Me kaikki olemme joskus saaneet töihin puhelun lähetiltä, joka yrittää toimittaa pakettia kotiin, kun kukaan ei ole paikalla. Autotoimituspalvelumme avulla voimme muuntaa auton toimitusosoitteeksi ja luoda kertakäyttöisen digitaaliavaimen lähetille, mikä poistaa epävarmuustekijät toimituksista, kertoo Volvon myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelujohtaja Björn Annwall.

"Reaaliaikainen toimituspalvelu", kuten Volvo sitä kutsuu, varmistaa, että saat tilaamasi tuotteen autoosi kahden tunnin sisällä siitä, kun olet napsauttanut ostopainiketta älypuhelimessasi.Tämä muuttaa verkko-ostokokemusta merkittävästi.

Työllistää opiskelijoita ja osa-aikaisia

Ruotsalainen startup-yritys työllistää opiskelijoita ja muita osa-aikatyöntekijöitä, joille maksetaan palkkaa toimitusten mukaan. Lähetit tunnetaan nimellä urber, ja heidän valintansa määritetään geopaikannusta käyttämällä.

Pakettia kuljettavaa henkilöä voi seurata palvelun avulla ja applikaatio kertoo lähetystä toimittavan urberin nimen. Kun urber on vastaanottanut tilauksesi mobiililaitteellaan, hän kerää tuotteet kaupasta erityisen tilauskoodin avulla. Sitten hän toimittaa lähetyksesi suoraan autoosi alle kahdessa tunnissa.

– Toiminta on oikeasti todella yksinkertaista, mikä tekee siitä myös erittäin tehokasta. Teet ostokset urb-itia käyttävässä kaupassa ja valitset toimituksen Volvoosi. Toimitus voi tapahtua etukäteen määritettynä aikana tai mahdollisimman pian. Voit seurata tuotteiden keräystä ja toimitusta mobiililaitteellasi tai vain odottaa toimitusvahvistusta. Jos pakettia ei toimiteta alle kahdessa tunnissa, toimitus on ilmainen, Annwall sanoo.

Leviää ympäri maailman

Volvo lanseerasi autotoimituspalvelun kaupallisesti vuoden 2015 Black Fridayna yhdessä Ruotsin suurimman jakeluyhtiön ja elintarvikeverkkokaupan kanssa. Palvelussa hyödynnetään digitaaliavaintekniikkaa, jolla Volvon omistaja voi myöntää kertapääsyn autoon. Volvo aikoo laajentaa näitä palveluja asiakkaille ympäri maailmaa.

Volvo lisää urb-itin autotoimituspalveluihinsa Tukholmassa aluksi koeajaksi vuonna 2016. Palvelun saatavuus Volvon omistajille paranee, kun urb-it laajenee useisiin Euroopan maihin tänä vuonna ja yli 200 kaupunkiin ympäri maailmaa vuoteen 2025 mennessä.

Lähde: Volvo Car Finland


---

Driftaava Volvo varasti huomion suorassa lähetyksessä

Video

0:45

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.