Auto rysäytti hallin seinästä läpi kesken käsipallo-ottelun – pelaajat pakenivat paniikissa: "Täysin sairasta"

Ruotsalaisten Bodenin ja Skåren lauantaisessa 14-vuotiaiden poikien käsipallo-ottelussa koettiin kauhunhetkiä, kun epäilty rattijuoppo ajoi Märstan Vikingahallenin seinästä läpi. 

Pelaajat ja muut pakenivat paniikissa hallista. Ottelun kuuluttaja reagoi nopeasti rysäyksen jälkeen ja käski ihmisiä poistumaan pikaisesti hallista. Ottelutapahtumaa järjestämässä olleen Skånela IF:n puheenjohtaja Magnus Larsson järkyttyi tapahtuneesta.

– Täysin sairasta. Vapisen edelleenkin tapahtuneen takia. Seinä romahti alas. Kuuluttajamme reagoi nopeasti tapahtuneeseen. Hän pyysi ihmisiä poistumaan sekä käski pysymään kaukana autosta, sillä siinä vaiheessa ei vielä ollut tiedossa, mistä oli kyse, Larsson kertoi Expressenille.

Bodenin päävalmentaja Johan Nyströmin mielestä oli ihme, ettei kukaan loukkaantunut tapahtuneessa.

– Pelaajat olivat ohittaneet auton törmäyskohdan vain kymmenen sekuntia aiemmin. Se oli silkkaa tuuria, että kukaan ei ollut siinä silloin. Monet olivat todella järkyttyneitä. Istumme nyt kokoustilassa ja käymme läpi tapahtunutta. Pojat saavat purkaa tunteitaan kirjoittamalla, Nyström sanoi.

Poliisi tiedotti lauantai-iltana, että kuljettaja on pidätettynä epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenteen vaarantamisesta.

Videon tapahtuneesta voit katsoa tästä linkistä.

Lue myös:

    Uusimmat