Mainos

Auto 2016 -tapahtuman oudointa antia: Näin pelataan virtuaalifutista sähköautolla

0:53

Yksi tämän viikonlopun autoilun megatapahtuman erikoisimmasta annista vastaa Nissan, jonka messuosastolla vierailijat pääsevät pelaamaan virtuaalista jalkapalloa. Ohjaimena ei kuitenkaan ole perinteinen konsolikapula, vaan ihan aito henkilöauto.

Nissanin osastolla Auto 2016 -tapahtumassa on koettavissa hieman erilaista virtuaalijalkapalloilua. Uskaliaalle pallotaiturille lyödään tavallisen peliohjaimen sijaan eteen Leaf-sähköauto.

Kyseessä on Nissan Controller -pelikokemus, jossa pelaaja pääsee näyttämään taitojaan Pro Evolution Soccer -jalkapallopelissä.

PlayStation 4 -konsoli on yhdistetty erinäisiä kommervenkkejä käyttäen auton OBD-porttiin ja jokaiselle peliohjaimen komennolle löytyy vastine auton ohjaamosta.

Kuulostaa erikoiselta ja sitä se kieltämättä onkin. 

Pelaajaa ohjataan oikealle ja vasemmalle rattia kääntämällä. "Kaasupolkimesta" lauotaan ja jarrulla syötetään. Muut toiminnot on sijoitettu niin vakionopeudensäätimeen, pyyhkimen vipuun kuin vilkkuviikseenkin, joista jälkimmäisellä pelaajaa voi ohjata kentällä ylös- ja alaspäin.

Nissan Controller tekee Suomen-ensiesiintymisensä nimenomaan Auto 2016 -tapahtumassa. Aiemmin Nissan on järjestänyt virtuaalifutiksen ja henkilöauton yhdistävää Controller-pelikokemusta muun muassa Milanon automessuilla.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.