Australiassa asuva huippukokki Tomi Björck julkaisi kuvan täpötäydestä uimarannasta – "Hektistä"

9:42
Mikä on menestymisen resepti, huippukokki Tomi Björck?

Tomi Björck on päässyt nauttimaan perheensä kanssa maassa vallitsevasta kesästä. 

Huippukokki ja ravintoloitsija Tomi Björck palasi joulun alla takaisin nykyiseen kotimaahansa Australiaan, oltuaan perheensä kanssa Suomessa kesästä saakka.

Björck, hänen vaimonsa Minka sekä pariskunnan ala-asteikäiset pojat Joakim ja Oliver ovat kotiutuneet hyvin takaisin Australiaan - kun katsoo miehen Instagramia.

Björck on julkaissut Instagram-tilillään lukuisia videoita ja kuvia siitä, miten perhe on viime aikoina päiviään viettänyt.

Tällä hetkellä maassa on kesä ja perhe onkin päässyt nauttimaan upeista hiekkarannoista ja hyvästä ruoasta. 

Björck julkaisi viikonloppuna kuvan maailmankuululta Bondi Beachilta, joka on täpötäynnä auringonpalvojia.

– Hektinen sunnuntai, Björck kirjoitti kuvan yhteyteen.

Australiassa koronavirustilanne on tällä hetkellä varsin maltillinen. 20. tammikuuta rekisteröitiin 10 uutta tartuntatapausta, viikon keskiarvo on 13 tapausta. 

Maa otti jo maaliskuussa tiukat matkustusrajoitukset käyttöön. Maahan päästetään viikoittain vain rajoitettu määrä kansalaisia ja heidän perheenjäseniään. Maahan palaajien on maksettava myös reilun 2000 euroa asuessaan karanteenissa hotellissa.

Noin 25 miljoonan asukkaan maassa on todettu kaiken kaikkiaan 28 740 tartuntatapausta (perustuu 21.1. tietoihin), joka on vähemmän kuin Suomessa. Kuolemia on rekisteröity 909.

MTV Uutiset uutisoi muutama päivä sitten, että Australia saattaa pitää rajansa kiinni jopa tämänkin vuoden.

Björckin perheen pojat ovat päässeet elämästä Australian auringon alla uiden. Huippukokki julkaisi videon, jossa pojat nautiskelevat uima-altaalla. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja