Tomi Björck jätti perheensä kanssa Suomen: "Aika lentää takaisin kotiin"

9:42
Huippukokki Tomi Björck ja menestymisen resepti

Tomi Björck on mukana MasterChef 2020 -ohjelmassa arvioimassa kilpailijoiden suorituksia. Voittaja valitaan tänään jännittävässä finaalissa.

Huippukokki ja ravintoloitsija Tomi Björck on ollut Suomessa perheensä kanssa kesästä saakka, mutta nyt he jättivät jäähyväiset toiselle kotimaalleen ja lähtivät kohti Australiaan, missä he asuvat.

Björck julkaisi maanantaina Instagram-tilillään kuvan lentokentältä. Kuvassa on Björckin lisäksi hänen vaimonsa Minka Björck sekä pariskunnan ala-asteikäiset pojat Joakim ja Oliver.

– Aika lentää takaisin kotiin, Björck kirjoitti kuvan yhteyteen. 

Björck julkaisi kuvia myös lentokoneesta. 

Australiassa on tällä hetkellä kovat helteet. Björckien kotikaupungissa Sydneyssä on mitattu ennätyslukema, kaupunki on joutunut kärvistelemään yli 40 asteen helteessä

Björck julkaisi kuvan tiistaiaamuna, kun he laskeutuivat Australiaan. Lentokoneen ikkunasta siintää helottavan keltainen aurinko. 

Suomessa ollessaan Björck avasi uuden ravintolaan Helsingin keskustaan. Vielä elokuussa perheellä ei ollut tietoa siitä, että milloin he palaavat takaisin Australiaan. 

– Katsotaan miten kaikki viihtyvät ja miten kaikki menee bisneksen puolesta. Ei ole lentoja varattu, ei ole mitään päätetty. Ehkä ollaan vuoden loppuun, ehkä lähdetään lokakuussa. Ei ole mitään päätetty.

MasterChef 2020 -finaali tänään MTV3-kanavalla klo 20.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja