Australialaismies kidnappasi kaksi reppureissaajaa – syytetään raiskauksesta ja murhan yrityksestä

Australialaismies raiskasi ja yritti tappaa kaksi reppureissaajanaista Australian Adelaidessa helmikuussa, kertoo BBC

Mies tapasi uhrit netissä, kun naiset etsivät kyytiä Adelaidesta Melbourneen. Sen sijaan mies veikin heidät syrjäiselle rannalle, jossa hän pahoinpiteli ja raiskasi heidät.

Toinen naisista on edelleen sairaalassa, kaksi viikkoa teon jälkeen. Mies pidätettiin Coorongin kansallispuistossa 9. helmikuuta. Poliisi ei ole paljastanut tekijän henkilöllisyyttä, ajoneuvon tai tekojen yksityiskohtia.

Molemmat naiset olivat parikymppisiä, ja toinen kotoisin Brasiliasta ja toinen Saksasta. He onnistuivat lopulta pääsemään pakoon juoksemalla vastakkaisiin suuntiin. Silminnäkijän mukaan mies sai toisen naisista uudelleen kiinni, mutta toinen juoksi kirkuen hiekkadyynien yli kohti lähellä olevia kalastajia.

– Hän juoksi suoraan autolle huutaen. Hän avasi takaoven ja hyppäsi suoraan kyytiin huutaen ”viekää minut pois täältä, hän yrittää tappaa meidät kaikki!” kalastaja Abdul-Karim Mohammed kertoi 7 News -uutiskanavalle.

Toinen nainen löydettiin kalastajan mukaan hädin tuskin tajuissaan.

Teoista epäillyn miehen oikeudenkäynti alkaa huhtikuussa. Häntä syytetään murhan yrityksestä, pakottamisesta sukupuoliyhteyteen ja kidnappauksesta.

Lue myös:

    Uusimmat